Popust 10posto

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Patio Heater 1200 Digital IPX4

Infracrvena grejalica sa jedinstvenom C-Wave tehnologijom -nije potrebna montaža - otporna na vodu - zaštita IPX4 - ECO model podesive snage 600W i 1200W - daljinski upravljač - oscilirajuća rotacija od 90°C

Podna infracrvena grejalica 1200W za bašte i terase

Prednost koju pruža samo infracrvena grejalica

Podna digitalna infracrvena grejalica 1200W (Patio Heater 1200 Digital IPX4™) uz pomoć C-Wave™ tehnologije pretvaranja električne energije u toplotu namenjena je grejanju terasa, bašti, splavova i svih prostora koji nisu dobro izolovani ili se nalaze na otvorenom.

Infracrvena grejalica isijava toplotu direktno u Vas i stimuliše cirkulaciju krvi i akumuliranje toplote bez isušivanja kože.Daje Vam osećaj ugodne toplote.

Touch panel ic grejalica

Savremena tehnološka rešenja sa dodirnim komandnim panelom, vremenskom kontrolom i daljinskim upravljačem omogućavaju da dok ugodno leškarite u vašoj fotelji podešavate snagu, pravac i vreme grejanja. Ugrađena ručka omogućava da jednostavno premestite i postavite grejalicu. Rotacija grejalice od 90 stepeni raspršuje toplotu i može da pokrije površinu i do 14m2.

Slika grejalice

Kod infracrvenih grejalica nema gubitaka toplotne energije jer ne greju vazduh, već greju pomoću infracrvenih talasa na osnovu kog nas greje i sunce, stoga su one idealne za grejanje na otvorenom prostoru.

Vodootpornost odnosno zaštita IPX4 omogućava široku primenu kod stambenih, industrijskih i ugostiteljskih objekata. To mogu biti sve vrste otvorenih i zatvorenih prostora poput: bašta restorana, kafića, barova, terasa, hangara, magacina, radionica, sportski baloni i tako dalje.

Napredna Silverline® C-Wave™ tehnologija grejanja se bazira na inovativnim tehnikama sa visokim performansama i snažnom efektu grejanja kao zaštitnim znakovima, nudeći visoku zaštitu i udobnost.
Ilustracija Silverline C-Wave tehnologije Silverline Patio Heating gardenSystem
Tehnički podaci Patio Heater 1200 Digital IPX4™
Snaga 1200W
Režim rada 600W / 1200W
Grejna površina Do 14 m2
Grejač C-Wave™ tehnologija, QC-Helix™ izvor topline, QC-H-Connect™
Zaštita IPX4
Dimenzije 270x870x270 mm
Težina 3,1kg
Dužina kabla 1,6m
Isporuka Infracrvena grejalica, daljinski upravljač i uputstvo za korišćenje na srpskom
Sertifikati CE oznaka, RoHS, DEKRA GS, IPX4
Proizvođač Miljöcenter AB, Švedska
Uputstvo Uputstvo
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Kompleti za podno grejanje AKCIJA! Vansezonski popust na norveške radijatore