Rovex Inzenjering
termometar za haccp

Podna infracrvena grejalica 900W za bašte i terase

Infracrvena grejalica sa jedinstvenom C-Wave tehnologijom - lako prenosiva - otporna na vodu - zaštita IPX4 - ECO model posedive snage 450W i 900W - na tržištu Srbije trenutno najbolji odnos cena/kvalitet

termometar za haccp

Najekonomičnija infracrvena grejalica na tržištu Srbije

Podna infracrvena grejalica 900W (Patio Heater 900 IPX4™) uz pomoć C-Wave™ tehnologije pretvaranja električne energije u toplotu namenjena je grejanju terasa, bašti, splavova i svih prostora koji nisu dobro izolovani.

Infracrvena grejalica isijava toplotu direktno u Vas i stimulira cirkulaciju krvi i akumuliranje toplote  bez isušivanje kože daju Vam osečaj ugodne toplote.

Snaga 900W -10m2Ugrađena ručka omogućava da jednostavno premestite i postavite grejalicu gde god poželite. Rotacije grejalice od 90 stepeni raspršuje toplotu i može da pokrije površinu i do 10m2.

Kod infracrvenih grejalica nema gubitaka toplotne energije jer ne greju vazduh već pomoću infracrvenih talasa na osnovu kog nas greje i sunce, stoga su one idealne za grejanje na otvorenom prostoru.

Vodootpornost odnosno zaštita IPX4 omogućava široku primenu kod stambenih, industrijskih i ugostiteljskih objekata. To mogu biti sve vrste otvorenih i zatvorenih prostora poput: bašta restorana, kafića, barova, terasa, hangara, magacina, radionica, sportski baloni i tako dalje.

Podna infracrvena grejalica 900W je posebno zanimljiva jer je izuzetno male snage a sa opcijom da radi sa 450W i 900W i uz neveverovatnu efikasnost od 98% je čine najekonomičnijom na tržištu Srbije.

 

Silverline Patio Heating gardenSystem


Tehnički podaci Patio Heater 900 IPX4™
Snaga 900W
Režim rada 450W / 900W
Grejna površina Do 10 m2
Grejač C-Wave™ tehnologija, QC-Helix™ izvor topline, QC-H-Connect™
Zaštita IPX4
Dimenzije 270x870x270 mm
Težina 3,1kg
Dužina kabla 1,6m
Isporuka Infracrvena grejalica i uputstvo za korišćenje na srpskom
Sertifikati CE oznaka, RoHS, DEKRA GS, IPX4
Proizvođač Miljöcenter AB, Švedska

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page