Rovex Inzenjering

Rovex
Savremeni sistemi grejanja na jednom mestu

Rovex Inženjering d.o.o.

Rovex Inženjering sve već 15 godina uspešno bavi prodajom, projektovanjem, uvozom i izvozom savremenih električnih sistema grajanja. Na tržistu Srbije smo prisutni od 2000. godine sa generalnim zastupništvom firme ADAX koaj proizvodi norveške radijatore, koji su naš najveći BRAND. Od 2002. godine uspešno predstavljamo firmu ELEKTRA sa električnim podnim grejanjem i zaštitama od snega i leda. Od 2007. godine postajemo specijalizovani za prodaju mernih uređaja i opreme TROTEC. Od 2014. godine smo postali zvanični zastupnici firme InoTec Green za infracrvene grejalice. Sa punim pravom možemo reći da zastupamo savremene sisteme grejanja za 21 vek.

O Nama

O nama detaljno: Rovex Inženjering d.o.o. je preduzeće, osnovano 2000. godine. Sedište preduzeća je na Novom Beogradu. Preduzeće se bavi inženjeringom u oblasti automatike industrijskih postrojenja u prehrambenoj industriji i sistemima električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima.

Generalni smo zastupnici za Srbiju i Crnu Goru Norveške firme ADAX, vodećeg svetskog proizvođača sistema električnog grejanja. Firma je osnovana davne 1948. godine i ove godine proslavljaju 70 godina postojanja. Iza njih je brojna familija panelnih radijatora. Čak i ove godine ima inovacija u polju grejanja - nov model ADAXNEO uskoro će postati osnovni komad nameštaja u svakom prostoru.

Od 2002. godine smo generalni zastupnici za Srbiju i Crnu Goru poljske firme ELEKTRA, renomiranog evropskog proizvođača sistema za podno grejanje, grejnih kablova, grejnih mreža i sistema za zaštitu od zamrzavanja. Firma se od samog starta, pre 30 godine, specijalizovala za podno grejanje električnim grejnim kablovima

Spoj iskustva, mladnosti i novih proizvoda!


• Norveški radijatori - Brand: Glamox 3001 i Adax Neo
• Podno grejanje - Brand: Elektra
• Zaštita od snega i leda - Brand: Elektra
• Mernih uređaja - Brand: Trotec
• Infracrvenih grejalica - Brand: Silverline

 

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page