Rovex Inzenjering
Poređenje infracrvene grejalice i plinske (gasne) grejalice

Opšte informacije o infracrvenim grejalicama Silverline®

Infracrvene grejalice su ekološki prihvatljive zbog visokog faktora iskorišćenja grejača jer se 98%* ulazne energije pretvara u toplotnu energiju

Opšte informacije o infracrvenim grejalicama Silverline®

Silverline® Patio Heating gardenSystem®

Silverline® Patio Heating gardenSystem® je serija infracrvenih dugotalasnih grejalica. Jedinstvena i napredna Silverline® C-Wave™  tehnologija grejanja  omogućava ugodno i zdravo isijavanje toplote koje blago zagreva mišiće bez efekta isušivanja kože. Infracrvene grejalice su ekološki prihvatljive zbog visokog faktora iskorišćenja grejača jer se 98%* ulazne energije pretvara u toplotnu energiju.

Silverline® Greener Patio Heaters efikasno greju ljude zbog infracrvene tehnologije, što nije slučaj kod grejalica na plin kod kojih toplota po prirodi beži na gore jer greju vazduh (više o poređenju infracrvenih grejalica i plinskih grejalica).

Silverline® Patio Heating gardenSystem® je konstruiran za postavljanje na bilo koju lokaciju i može izdržati kišu zbog svoje IPX4 zaštite.

Eto zašto je Silverline® Patio Heating gardenSystem® pravi odabir za Vas.

ComfortHeating™

Uživajte u blagoj i dubinskoj toploti koja je dobijena iz električne energije upotrebom Silverline® C-Wave™ tehnologije. Toplota pospešuje cirkulaciju krvi i akumulira toplinu bez isušivanja kože*. Osetite kako se mišići zagrevaju i opuštaju, slično efektu koji  dobijate nakon normalne masaže.

Infracrveni grejači se koriste za infracrvene saune zato je grejanje pomoću njih brižno i zdravo.

FollowMe™

Lake za postavljanje – lake za premeštanje. Infracrvenu  grejalicu postavite gde god želite, na pod ili je montirajte na zid. Specijalna konstrukcija omogućava postavljanje grejalica na bilo koju poziciju kako bi mogli uživati u ugodnoj i nenametljivoj toplini.

Nemojte se osjećati ograničeno – budite slobodni!

Ekološki prihvatljivo

Uz pomoć Lw-IR GHS™ (Longer Wave Infrared) sistema 98% potrošnje energije pretvara se u efikasno grejanje i toplotu*. Maksimalno grejanje je postignuto pomoću refleksije i rotacije kod podnih ic grejalica. Dok je manja potrošnja energije u odnosu na tradicionalne infracrvene grejalice pomoću efikasnije Silverline® C-Wave™ tehnologije.

Bezbednost 

Prekidač zaštite od prevrtanja (obaranja), termoizolovano kućište i zaštitna mrežica garantuju najviši stepen sigurnosti. IPX4 klasa zaštite za upotrebu na otvorenom. Sa Silverline® proizvodima uvek se možete osećati sigurno!

* izmereno tokom nezavisnih testova na Univerzitetu u Lundu u Švedskoj.

 

Silverline® Patio Heating gardenSystem®

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page