Rovex Inzenjering
Merač debljine sloja BB20

Merač debljine sloja BB20


Brzo i lako određivanje debljine boja i drugih premaza - ugradjeni dual-senzor za nemagnetne premaze i negožđane metale - odličan odnos cena/kvalitet - merni opseg do 1250µm - memorija do 400 merenja

Merač debljine sloja BB20

Kupujete auto i želite da znate da li je udaran ili farban? BB20 vam zato treba

Merač debljine slojeva BB20 ima ugrađen dvostruki senzor za detektovanje debljine nemagnetnih premaza kao što su boje i lakovi, sintetički premazi, cink prevlake, emaij ili hrom, čelika i negvožđanih metala kao što su aluminiju, magnezijum, titan itd. Merna glava je na samom uređaju i ima praktičan V oblik, koji olakšava merenje debljine na zaobljenim mestima i sprečava vibracije koje mogu uticati na merenje.

Uređaj koji čuva vaš džep

Merni uređaj je izuzetno kompaktan i može se koristiti sa samo jednom rukom . Impresivan merni opseg merenja od 0 do 1.250 µm i zagarantovano precizno merenje rezultata sa korisnim statističkim vrednostima. Ukoliko je potreban veći opseg merenja predlažemo da odaberete BB25 merač debljine sloja. Poseduje funkcija alarma koja upozorava korisnika kada merena vrednost prekorači definisanu debljinu koju korisnik sam podešava.

Ove profesionalne funkcije i karakteristike čine merač debljine sloja BB20 idealnim za upotrebu u automobilskom sektoru gde se može koristiti za uvid u karoseriji automobila i proverite da li je auto bio udaran ili je kojim slučajem ponovo prefarban.  Takođe se može koristiti za proveru svih mesta gde postoje premazi koje uređajo može meriti npr. debljinu boje ograde, debljinu laka na obodu brodu, kao i drugih zaštitnih premaza .

Tehnički podaci BB20 Merač debljine boje i laka
Artikal br. 3.510.205.075
Sensor feromagnetnih površina obojene metalne površine
Način merenje Magnetnom indukcijom Elektromag. indukcija (vrtložne struje)
Guarantovana tolerancija (±3 % + 1) µm od merene vrednosti (±3 % + 1.5) µm od merene vrednosti
Minimalni radijus savijanja (površine) 1.5 mm 3 mm
Najmanja merna tačka (površina) Ø 7 mm Ø 5 mm
Minimalni debljina primarnog sloja 0.5 mm 0.3 mm
Merni opseg 0 od 1.250 µm
Tačnost max. 0.1 µm
Funkcije Maksimalna vrednost funkcije , minimalna vrednost , prosečna vrednost i standardna devijacija, alarmnu funkciju , pozadinsko osvetljenje , automatsko isključivanje
Dimenzije / Težina 110 x 54 x 24 mm / 100 g (sa baterijom)
Isporuka Merni uređaj, pribor za kalibraciju, kutija, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom (preuzmi)

 

Slika - BB20 Merač debljine sloja

BM21 Merac vlage - Vlagomer

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page