Rovex Inzenjering
Laserski metar BD21

Laserski metar BD21


Najjeftiniji bezkontakni digitalni daljinomer koji meri do 60m daljine - merite jednim potezom udaljenost, površinu i zapreminu - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - visoka zaštita od prašine i vode IP54 - mali i pogodan za rukovanje

Daljinomer BD21

Merenje prostorije nikada nije bilo lakše uz pomoć laserskog metra BD21

Laserski metar BD21 je kompaktni izuzetno prilagodljiv merni uređaj za merenje udaljenosti, površine i zapremine - brzo i jednostavno sa laserskom tačnošću čak i na udaljenim i teško pristupačnim mestima.

BD21 obezbeđuje nepogregrešivu pouzdanu informaciju svaki put, stoga omogućava da izračunate stvarne potrebe za tačnu količinu materijala, kao što je npr. farba, parket, pločice, izolacija koja vam je potrebna za određenu površinu.

Mnogobrojne ankete tržišta su pokazale da je laserski metar BD21 izabran za najbolji laserski merni alat za mnoge, kao što su električari, vodoinstalateri, keramičari, parketari i mnogi drugi izvođači radova.

Zahvaljujući integriranom senzoru nagiba 90° može indirektno meriti daljine i visine vrlo precizno.

Veliki broj funkcija

Bez obzira ne veliki broj funkcija BD21 je neverovatno jednostavan za korišćenje uz pomoć posebnih tastera za svaku od funkcija. Pomoću velikog višelinijskog displeja koji se osvetljava jednostavnim pritiskom na taster, BD21 se veoma komforno može koristitii u uslovima kad nema dovoljno svetla ili pak direktno na suncu.

Poslednjih deset merenja se automatski skladište i može biti očitavati u svakom trenutku. Sabiranje i oduzimanje rastojanja ili povrišine je dečija igra sa Trotec BD21.

Iako je prvobitno konstruisan za upotrebu u sobnim uslovima, BD21 se ipak odlično pokazao za rad na otvoreno i u bezbroj različitih poslova koji zahtevaju robusnu konstrukciju i IP54 zaštitu od prašine i prskanja vode.

Laserski daljinometar
Tehnički podaci BD21 Laserski metar - daljinomer
Artikal br. 3.510.205.156
Tačnost merenja * ±2,0mm, ± 0,06in
Merni opseg 0,05 - 70m;
Merne jedinice m, in, ft
Jedinice na displeju Razdaljina 0.000 m, 0.00 ft, 0' 0'' 1/16, 0.0 in
Površina 0.000 m², 0.00 ft²
Zapremina 0.000 m³, 0.00 ft³
Pamćenje zadnjih merenja 10
Napajanje AAA 2x1,5V
Zaštita IP54
Ugradjeni tajmer da
Automatsko gasenje posle 75 sek
Dimezije 27 x 49 x 118 mm
Težina 150g
Isporuka Merni uređaj, baterija, futrola i uputstvo za korišćenje na srpskom

Slika - Laserski metar BD21

BM21 Merac vlage - Vlagomer

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page