Rovex Inzenjering
Tester napona BE17 cena

Tester napona BE17


Brzo testiranje naizmeničnog i jednosmernog napona - provera polariteta - testiranje FID sklopke - visoka IP64 zaštita - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - lako korišćenje - neverovatna niska cena

Tester napona BE17

Tester napona za svekodnevnu upotrebu

Precizna merna tehnologija i fantastično niska cena u odnosu na kvalitet odnos čine ovaj bipolarni tester napona profesionalnim alat za svakoga.

BE17 omogućava merenje naizmeničnog (AC) ili jednosmernog (DC) napona, kao i polariteta, a pored toga ima mogućnost testiranja i okidanja diferencijalne struje zaštite (FID Sklopke). Sve izmerene vrednosti mogu lako da se pročita LED pokazivaču.

Zahvaljujući ergonomski funkcionalnom dizajnu, tester napona BE17 ležu u ruci čak i nakon dugog perioda korišćenja. Pored toga, on je otporan na udarce, prašinu i prskanje a dokaz tome je zaštita IP64 koja impresionira sve električara koji rade u teškim uslovima svaki dan, ali i polu-profesionalnim korisnicima.

Tehnički podaci BE17 Tester napona
Artikal br. 3.510.205.227
Zaštita mernog uređaja CAT III 600 V
Merni opseg 12 - 400 V (AC / DC)
Prikaz prisustva napona LED dioda
Funkcije Višenamenski bipolarni tester napona za merenje naizmeničnog napona (DC) i jednosmernog napona AC test (30mA) - testiranje FID (FI/RCD) sklopki
Sigurnost IEC 61243-3
Zaštite IP64
Dimenzije 240 x 45 x 26 mm
Težina 130 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom

Slika - Tester napona BE17

Tester napona BE17

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page