Rovex Inzenjering
Glinerica cena

Detektor gasa BG30


2-u-1 uređaj koji detektuje i upozorava na prisustvo i curenje gasa - zvučni i svetlosni alarm - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - kalibracija pomoću osetljive kontrole - detektuje skoro sve prirodne gasove

Detektor gasa BG30

Da li Vam ispušta plinska boca ili gasna instalacija?

Ne znate, sad lako to možete saznati, uz pomoć našeg gas detektora BG30...

Detektor gasa se apsolutno mora koristiti u kući, u kampu, na brodu ili jednostavno na svim onim mestima gde se skladište ili koriste zapaljivi gasovi. Uvek je bolje da biti siguran i proveriti da li vaše plinske boce na kampovanju, vaše boce za tečni gas u domaćinstvu i boce za varenje ispuštaju gas ili ne.

BG 30 je takođe gas detektor je alat široke primene koji se koristi za detekciju curenja gasa iz cevovoda i na zaptivnim mestima. Zvučni alarm se pojačava, a frekvencija signala postaje veća što smo bliže izvoru curenja. Slušalice služe da bi eliminisali uticaj okruženja i buke.

Naniži nivo eksplozije (LEL) za BG30 ju samo 10% što ga čini još osetljivijim od aritmetičkog praga alarma koji je propisan u mnogim normama i regulativana. LEL standard za najniži nivo eksplozivnog nivoa je definisan je kao minimalna koncentracija gasa u vazduhu koji može da izazove eksploziju

BG30 ima mogučnost da poano detektuje prirodni gas, metan, etan, propan, butan, aceton, alkohol, amoniak, petrol, LPG plin, motorno gorivo, hidrogen sulfid, industriske rastvarače, razređivače za boje i druge zapaljive gasove.

Tehnički podaci BG30 Detektor gasa
Artikal br. 3.510.205.064
Tačnost 50 ppm
Standardna kalibracija Metan
Alarm aktiviranje min/max 10% LEL / 40% LEL
Vreme zagrevanje uređaja oko 60 sekundi
Vreme reakcije < 2 sekunde (do 40% LEL)
Detektuje Prirodni gas, metan, etan, propan, butan, aceton, alkohol, amonijak, petrol, plin LPG, motorno gorivo, benzin, hidrogen sulfid, razređivače za boje i druge zapaljive gasove.
Funkcije Zvučni i svetlosni alarm (frekvencija i intenzitet alarma u skladu sa koncentracijom, pojedinačna kalibracija putemneograničeno podesive kontrole, priključak za slušalice (ne idu u paketu)
Radni uslovi 0° do 50 °C / 10 - 90% RH
Skladištenje -30° do 60 °C
Sonda na polusavitljivoj osovini oko 40cm (labudov vrat)
Vek baterije oko 8 sati
Dimenzije 221 x 72 x 24 mm
Težina 520 g
Isporuka Merni uređaj, baterija, torbica za nošenje i uputstvo za korišćenje na srpskom


Tehnicki podaci DETEKTOR GASA BG30 E-katalog DETEKTOR GASA BG30 Uputstvo za DETEKTOR GASA BG30 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page