Rovex Inzenjering
Detektor kablova u zidu BI15

Detektor kablova u zidu BI15


Jednostavna detekcija kablova, armature, cevi ili drveta u zidu i podovima - zvučno-vizuelna detekcija naizmeničnog napona - dubina detekcije do 38 mm - kalibracija uređaja prilikom uključenja - mali uređaj koji čuva vaš novac

Detektor kablova u zidu BI15

Detektor kabla u zidu BI15 je najbolji prijatelj vaših živaca

Ne znate gde se nalaze kablovi u zidu ili cevi za vodu? Gde se nalazi armatura prilikom postavljanja klime?

Detektor kablova u zidu BI15 pored toga što Vas štiti od moguće štete prilikom bušenja u zidu on čuva i Vaše nerve i živce. Ovaj multifunkcionalni detektor ne samo da locira kablove u zidu, već i crne i obojene metala, ali isto tako pouzdano detektuje drvenu gredu ili potporu ispod betona ili maltera.

Sa detektorom BI15 možete locirati drvo do dubine 19 mm, dok metale i naponske kablove do dubine 38 mm. Prilikom upotrebe potrebno je izabrati metal ili drvo kako bi uređaj prilagodili vrsti materijala koju želite detektovati i na taj način postići pravu preciznost.

Pored detektovanja možete lako vršti i obeležavanje lociranih objekata

Detektor kablova u zidu BI15Detektor kablova u zidu BI15 je opremljen sa podesivim laserom za nivelisanje koji može biti od velike koristi prilikom izvođenja radova ili detektovanju.

Primera radi da biste obeležili položaj detektovanih podkonstrukcija poput drvenih stupova, armature, cevi ili kablova pomoćiće Vam ugrađeni laser za nivelaciju koji možete okretati u radijusu od 180° u koracima od 45°.

Opciono laser za nivelisanje može se koristiti za ispravljanje poravnjanja, bilo da postavljate neke police ili sliku.

Ukoliko je površina na kojoj se vrši detekcija kablova ili armature u zidu neravna na detektoru BI15 na poleđini postoje dva točkića koja nezavisno možete podešavati tako da kompezujete sve neravnine na zidu.

Tehnički podaci BI15 Detektor kablova u zidu
Artikal br. 3.510.205.140
Dubina dekekcije metala i kablova max. 38 mm
Dubina detekcije drveta max. 19 mm
Rotacija lasera 180° u koraku 45°
Laserska tačka 12.7 mm na 6.1 m
Laser daljina max. 6.1 m
Funkcije Odabir režima merenja za metal i drvo, laser za nivelaciju, kalibracija, zvučno-vizuelni alarm za detekciju naizmeničnog napona AC, zvučni signal za detekciju ivica
Radna temperatura -7 °C do +49 °C
Napajanje 9 V baterija
Dimenzije 67 x 38 x 180 mm
Težina 180 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom

Tehnicki podaci Detektor kablova u zidu BI15 E-katalog Detektor kablova u zidu BI15 Uputstvo za Detektor kablova u zidu BI15 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page