Rovex Inzenjering
Vlagomer cena

Detektor vlage BM31


Brzo detektovanje površinske vlage bez oštećenja merene površine - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - izuzetno koristan uređaj za preliminarna testiranja za CM merenja - najbolji odnos kvalitet/cena - lak za upotrebu

Detektor vlage BM31

Gde imam vlagu? Da li smem da postavim parket? Uz BM31 je to dosta lakše

Elektronski detektor vlage BM31 je dizajniran da brzo i lako detektuje površinsku vlagu i koliko se ista proširila u različitim vrstama materijala, kao i vlagu koje se nalazi u zidovima, podovima ili plafonima.

Dielektrični metod merenja omogućuje da izmerite vlagu bez narušavanja matarijala u kom merite, tako da izmerite bilo koju vlagu u materijalu bez potrebe da koristite sonde ili elektrode a materijal ostaje neoštećen.
 
Dielektrični vlagomer BM31 je odmah spreman za upotrebu, po uključenju odmah možete vršiti merenje. Ima veoma kratak vremenski odziv, ali pored toga korisniku može pružiti korisne informacije, kao što su minimalna i maksimalna izmerena vrednost u jednom merenju. Ukoliko želimo da upamtimo ili zadržimo zadato merenje ima  i funkciju hold koja zamrzne trenutnu vrednost merenje u bilo kojem vremenu. Ima i pozadinski osvetljene displej koji pomaže da očitate vrednosti i kad nema dovoljno vidljivosti npr. merite vlagu zidova u tek izgrađenoj zgradi gde ima dovoljno prirodnog svetla a vi nemate osvetljenje.

BM31 indikator vlage ne samo da idealan za utvrđivanje prisustva površinske vlage u više različitih vrsta materijala, nego je pogodan i za upotrebu u CM merenju tj. da izvrše preliminarne provere i na taj način odredite kada mogu biti postaviljeni određeni građevinski materijali npr. vlaga betonske košuljice pre nego što postavite parket.

Tehnički podaci BM31 Detektor površinske vlage
Artikal br. 3.510.205.030
Princip merenja dielektrično
Merni opseg 0 do 100 digit
Tačnost 1 digit
Dubina merenja 5 od 40mm
Funkcije Minimalna i maksimalna vrednost, hold funkcija, osvetljen displej, automatsko isključenje
Napajanje 9V baterija
Dimenzije 180 x 45 x 35 mm
Težina 180 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom
Proizvođač Trotec, Nemačka

 

Slika - BM31 Detektora vlage - Vlagomera

BM31 Detektora vlage - Vlagomera

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page