Rovex Inzenjering
Video endoskop BO20 cena

Video endoskop BO20


Idealan za profesionalnu i kućnu upotrebz - robusna sonda sa fiksnim optičkim fokusom i vodotpornom kamerom (IP67) - snažno QUAD-LED osvetljenje sa kontrolom intenziteta - okretanje slike 4 x 90°

Video endoskop BO20

Možete ga koristiti u profesionalne kao i privatne svrhe...

Video endoskop BO20 namenjen je za sve primene, jednostavan za upotrebu , konstruisan za brzi vizuelni endoskopki pregled teško dostupnih mesta i šupljina. BO20 ima vodootpornu kolor kameru sa kontinualno promenjivim osvetljenjem ugrađenim na vrhu savitljive sonde u obliku labuđeg vrata. Snažno četvero segmentno LED osvetljenje obezbeđuje idealne uslove osvetljenja i briljantno osvetljenje slike inspekcije koji se prikazuju kao oštre i jasne na kolor LCD dipleju.

Rezultati inspekcije mogu se takože prikazati na spoljnom monitoru preko video izlaza u momentu kada se vizualna inspekcija vrši. Zahvaljući mogućnosti okretanja 4 x 90° slike i ivertorskoj funciji nije potrebno da dubite na glavi da bi razumeli sliku koju gledate. Slika će uvek biti okrenuta na pravi način prema gore na displeju vašeg BO20 ili na spoljnom monitoru.

Praktični detalji

Endoskop dodaci

Tu je i izbor veoma korisnih dodataka sa kojima možete naći još više primena vašeg BO20, i što je najbitnije sastavni su deo isporuke.

Ovi dodaci se mogu koristiti, na primer za transformaciju vašeg uređaja u opremu za servis sa kojom možete dohvatiti izgubljene delove ili uzimati uzorke i ukoliko je to potrebno.

Npr. ako vam ispadne šraf tamo gde rukom ne možete prići, sa magnetom ga lako možete dohvatiti ili imate zapušenu cev, lako možete otkriti gde i tačno šta.


Tehnički podaci Video endoskop BO20
Artikal br. 3.510.009.120
Sonda / senzor Ø 17mm / dužina 1000mm
Opseg fokusa 50 - 150mm
Tip osvetljenja QUAD-LED (4-LED diode)
Dispej (rezolucija) 3" LCD (320 x 240 px)
Funkcije Kontrola osvetljenja, 4 x 90oC inverter slike, automatsko isključenje, promenjiva sonda, jednostavan navigacioni meni
Intefejs / povezivanje Video-Out (kompozitni izlaz)
Napajanje 3.7 V Litijum-jonska baterija, punjiva preko USB-porta, (mini 5-pin)
Težina 580g
Isporuka Merni uređaj, punjive baterije uz uređaj, dodaci - ogledalo za pogled po uglom, kuka i magner, USB kabl, punjač, futrola i uputstvo za korišćenje na srpskom


Tehnicki podaci Video endoskop BO20 E-katalog Video endoskop BO20 Uputstvo za Video endoskop BO20 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page