Rovex Inzenjering
Video endoskop BO21 cena

Video endoskop BO21


Idealan za profesionalnu i kućnu upotrebz - robusna sonda sa fiksnim optičkim fokusom i vodotpornom kamerom (IP67) - snažno QUAD-LED osvetljenje sa kontrolom intenziteta - okretanje slike za 180°

Video endoskop BO21

Možete ga koristiti u profesionalne kao i privatne svrhe...

Video endoskop BO21 namenjen je za sve primene, jednostavan za upotrebu , konstruisan za brzi vizuelni endoskopki pregled teško dostupnih mesta i šupljina. BO21 ima vodootpornu kolor kameru sa kontinualno promenjivim osvetljenjem ugrađenim na vrhu savitljive sonde u obliku labuđeg vrata. Snažno četvero segmentno LED osvetljenje obezbeđuje idealne uslove osvetljenja i briljantno osvetljenje slike inspekcije koji se prikazuju kao oštre i jasne na kolor LCD dipleju.

Rezultati inspekcije mogu se takože prikazati na spoljnom monitoru preko video izlaza u momentu kada se vizualna inspekcija vrši. Zahvaljući mogućnosti okretanja 180° slike i ivertorskoj funciji nije potrebno da dubite na glavi da bi razumeli sliku koju gledate. Slika će uvek biti okrenuta na pravi način prema gore na displeju vašeg BO21 ili na spoljnom monitoru.

Praktični detalji

Endoskop dodaci

Tu je i izbor veoma korisnih dodataka sa kojima možete naći još više primena vašeg BO21, i što je najbitnije sastavni su deo isporuke.

Ovi dodaci se mogu koristiti, na primer za transformaciju vašeg uređaja u opremu za servis sa kojom možete dohvatiti izgubljene delove ili uzimati uzorke i ukoliko je to potrebno.

Npr. ako vam ispadne šraf tamo gde rukom ne možete prići, sa magnetom ga lako možete dohvatiti ili imate zapušenu cev, lako možete otkriti gde i tačno šta.


Tehnički podaci Videoskop BO21 - endoskop - video inspektor
Artikal br. 3510009121
Sonda / senzor Ø 17mm / dužina 1000mm
Opseg fokusa 50 - 150mm
Tip osvetljenja LED Quad (4-LED diode)
Dispej (rezolucija) 2.4 inch LCD (480 x 234 pixels)
Funkcije Kontrola osvetljenja, 180° inverter slike, automatsko isključenje, promenjiva sonda, jednostavan navigacioni meni
Intefejs / povezivanje Video-Out (kompozitni izlaz)
Napajanje 4x LR6 AA 1.5 V
Težina 580g
Isporuka Merni uređaj, punjive baterije uz uređaj, dodaci - ogledalo za pogled po uglom, kuka i magnet, USB kabl, punjač, futrola i uputstvo za korišćenje na srpskom


Tehnicki podaci Video endoskop BO21 E-katalog Video endoskop BO21 Uputstvo za Video endoskop BO21 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page