Rovex Inzenjering
Infracrveni termometar BP17

Infracrveni termometar BP17


Infracrveni termometar za merenje površinske temperature - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - laser za obeležavanje mernog područja - najbolji odnos cena/kvalitet - LED indikator zadate temperature

Infracrveni termometar BP17

Mali ali moćan infracrveni termometar

Infracrveni termometar BP17 nudi više nego bilo koji standarni uređaji u ovoj klasi i kategoriji proizvoda, obezbeđuje lako i brzo merenje, sa optičkom rezolucijom 10:1, sa stepenom emisije koja se može podešavati u zavisnosti od vrste materijala i jednom laserskom tačkom koja jasno obeležava merno područje.

Infracrveni termometar BP17 je odmah po uključenju spreman za upotrebu i može bezkontaktno da meri temperaturu u opsegu -50 °C do +380 °C brzo i pouzdano.

BP17 IC termometarBP17 IC termometar

Infracrveni termometar BP17 ne samo da može da meri trenutnu vrednost, već i da je zamrzne (funkcija HOLD) takođe može da pamti i minimalnu i maksimalnu merenu vrednost. Ima ugrađen alarma pa signalizira zvučno kada je merenje na granici da pređe merni opseg.

Malih dimenzija, lagan i dizajn prilagođen korisniku tako da može da stane u džep. Ovaj mali ali veoma moćan infracrveni termometar pogodan je različite namene, u trgovini, industriji, profesioalno, građevini, kao i za kućnu upotrebu.


Tehnički podaci BP17 IC termometar
Artikal br. 3.510.003.029
Optička rezolucija (D:S) 10:1 / Ø 12.7 mm (Razdaljina 127 mm)
Temperaturni opseg -50° do 380 °C
Tačnost ±2 °C / ±2 % (na > 0 °C) ±3 °C (na ≤ 0 °C)
Vreme odziva < 0.5 sekundi
Rezolucija 0,1 °C
Spektralna osetljivost 8 - 14 µm
Klasa lasera Class 2 / Snaga: < 1 mW
Funkcije Minimalna i maksimalna vrednost, hold funkcija, laser, kontinualno merenje, alarm, izbor prikaza temperature (°C/F), osvetljeni displej, automatsko isključenje, LED indikator kada vrenost padne/poraste iznat zadate
Napajanje 9V baterija
Dimenzije 185 x 40 x 135 mm
Težina 220g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom

Slika - IC termometar BP17

IC termometar RP05

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page