Rovex Inzenjering
Termometar za hranu BP 2F

Termometar za hranu BP2F


Infracrveni i ubodni termometar u jednom uređaju - pravi HACCP termometar za hranu - vodootporan IP65 - LED indikacija za detektovanje HACCP temperatura - skrivena nerđajuća sonda dužine 10cm - "BEST BUY" cena/kvalitet

Termometar za hranu BP2F

Najbolji termometar za hranu na tržištu Srbije

Termometar za hranu BP2F je kombinovani infracrveni i ubodni termometar namenjen za površinsko merenje i merenje temperature jezgra u skladu sa HACCP standardima. Zahvaljujući robusnom i vodootpornom dizajnu u zaštiti IP65, termometar za hranu BP2F idelno rešenje za testiranje temperature hrane po HACCP standardima.

Bilo da se koristi u proizvodnji, inspekciji, transportu, trgovini hrane kao i gastronomiji , testiranje temperature sa BP2F je brz i pouzdano. Pored prikazivanja izmerenih vrednosti na displeju ima ugrađen LED indikator koji odmah prikazuje da li se temperatura se kreće u skladu sa HACCP vrednostima.

BP2F termometar za hranu se koristi za brzo merenje površinske temperature bez kontakta sa prikazivanjem merne tačke, a takođe omogućava da izvršite i merenje temperature jezgra sa sodnom od nerđajućeg čelika dužine 10cm.

Dodatna fleksibilnost uređaja je što sondu uvek možete zaključati u dršci termometra i jednim pokretom istu izvući za merenje. Ova mogućnost čini da uređaj bude potpuno kompatibilan i lako prenosiv da možete stati u džep.

Prednosti u praksi termometra za hranu BP2F

Infracrveni i ubodni termometar u jednom uređaju. Merenje temperatura jezgra od -40 °C do +200 °C odnosno do +280 °C bezkontaktno merenje kada koristi infracrveni termometar. Izuzetno kompaktan uređaj jer se sonda zaključava u dršku samog termometra. Vodootporan zbog zaštite IP65. LED indikacija ja brzu kontorolu temperature po HACCP standardu.


Tehnički podaci BP2F Infracrveni i ubodni termometar
Artikal br. 3.510.003.017
Temperaturni opseg / ubodno -40° do 200 °C
Temperaturni opseg / infracrveno -40° do 280 °C
Tačnost / ubodno ≤ 65 °C: ±1 °C; > 65 °C: ±1 %
Tačnost / infracrveno < -4 °C: ±2 °C; -4 °C to 65 °C: ±1 °C; > 65 °C: ±1.5 %
Optička rezolucija 20:1
Sonda Na preklop, nerđajući čelik, dužina 100mm, Ø 3,5mm
Vreme odziva < 500 ms
Funkcije HACCP LED indikator za brzo detektovanje temperatura, minimalna i maksimalna vrednost, hold funkcija, izbor prikaza temperature (°C/F), tajmer, automatsko isključenje
Zaštita IP65 vodootporan
Standard DIN 10955:2004
Napajanje 2x AAA 1,5 V
Dimenzije 140 x 32 x 24 mm
Težina 150 g
Isporuka Merni uređaj, baterija i uputstvo za korišćenje na srpskom
Proizvođač Trotec, Nemačka

 

Slika - BP2F termometra za hranu - IC ubodnog termometra

BC21 termohigrometar

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page