Rovex Inzenjering
Merac buke cena

Merač buke BS06


Brzo, jednostavno i pouzdano merenje nivoa buke - idealan za profesionalnu i kućnu upotrebu - fantastičan odnos cena/kvalitet - automatsko osvetljenje displeja - ekstremno kratko vreme odziva - lako korišćenje

Merac buke BS06

Kolika buka dopire kroz Vaš prozor otkrite uz pomoć našeg merača?

Merač buke BS 15 može meriti različite izvore zvuka u opsegu od 40 do 130db (A) brzo i pouzdano. Pored standarnih merenih vrednosti, na displeju se mogu prikazati minimalne i maksimalne vrednosti koje su merene u određenom periodu. Zaštitna kapica koja je ukljucena u isporuku, smanjuje uticaj spoljnih šumova (npr. kao što je vetar), pa za vreme merenja napolju loši uslovi ne utiču na kvalitet merenja nivoa zvuka tj buke. Ugradeni senzor za svetlo detektuje nivo svetla i automatski uključuje osvetljenje displeja.

Gde se sve može koristiti?

Izuzetna kombinacija koja obuhvata najnovija dostrignuća, egronomski dizajn i veoma povoljna cena čine ovaj precizni instrument pogodnim za čitav niz primena od merenja nivoa i kontrole buke u kancelarija, disko klubovima, privatnim stambenim objektima i na gradilištima gde je neophodno merenje nivoa buka za vreme aktivnosti mašina ili za vreme odmora.

BS06 se takode može koristiti za brzu proveru kvaliteta gradnje, na primer za detektovanje izvora buke ili loše napravljene izolacije. Takođe, uznemitujuća i neugodna buka uobičajeno dolaze kroz ventilacione sisteme ili korisničke otvore.

Tehnički podaci BS06 Merač buke
Artikal br. 3.510.205.051
Merni opseg 40 - 130 dB (A) (31,5Hz - 8kHz)
Tačnost ±3,5 dB ( na 1kHz i 94 dB)
Rezolucija 0,1 dB
Vreme odziva 125 ms
Funkcije Minimalna i maksimalna vrednost, hold funkcija, osvetljen dispej, senzor displeja, automatsko isključenje.
Radni uslovi 0° do 40 °C / 10 - 75% RH
Dimenzije 140 x 56 x 34 mm
Težina 135g
Isporuka Merni uređaj, baterija, torbica za nošenje i uputstvo za korišćenje na srpskom
Proizvođač Trotec, Nemačka

 

Slika - BS06 Merača buke

BC21 termohigrometar

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page