Rovex Inzenjering
Merac buke cena

Merač nivao zvuka SL300


Brzo, jednostavno i pouzdano merenje nivoa zvuka - idealan za profesionalnu upotrebu - fantastičan odnos cena/kvalitet - ekstremno kratko vreme odziva - lako korišćenje

Merac buke sl300

Za profesionalno praćenje nivoa buke na radnom mestu i industriji...

merac buke

Iako je lak za upotrebu, kompaktnost SL300 merača nivoa zvuka se ogleda u tome da je za njegovu izradu korišćena tehnologija elektrodinamičkog konvertovanja zvuka, što je u ovom momentu, jednom rečju - najsavremenija tehnologija.

Opremljen je displejom sa pozadinskim osvetljenjem, koji omogućava da se lako očita grafike (skalu) u svim vrstama osvetljenja i najrazličitijim situacijama. SL300 ima mogućnost A i C frekventne evaluacija , ubrzanu i usporenu vremenska evaluacija, kao i niz praktičnih funkcija koje čine ovaj uređaj iz MultiMeasure Professional Serije idealnim za zahtevna merenje zvučnog nivoa.

U okviru standardne isporuke SL300 uključen je i kalibracioni sertifikat. To je samo još dokaz da je SL300 visoko precizni merni uređaj dizajniran ne samo za korišćenje u kući, radnom mestu ili kancelariji, već i za upotrebu od strane profesionalaca. Zbog svoje lakoće i niza korisnih funkcija i mogućnosti, dizajna uređaja i ergonomski raspoređenih tastera, omogućavaju da se uređaj koristi sa jednom rukom, ako je potrebno. SL300 može lako postati deo standardnog kompleta i alata za korisnike u industriji ili za radna mesta i zaštitu od buke. Zaštitna kapica koja je ukljucena u isporuku, smanjuje uticaj spoljnih šumova (npr. kao što je vetar), pa za vreme merenja napolju loši uslovi ne utiču na kvalitet merenja nivoa zvuka tj. buke.

Gde se sve može koristiti?

     Zdravlje i bezbednost na radnom mestu
     Merenja buke da se utvrdi ekološka buka
     Određivanje područja buke za programe za smanjenje buke u firmama i preduzećima
     Provera i izbor zvučne izolacije
     Proverava da se utvrdi usklađenost propisa nivao buke
     Kontrola sistema HVAC merenja

SL300 merač nivoa zvuka je pogodnam za čitav niz primena od merenja nivoa i kontrole buke u kancelarija, disko klubovima, privatnim stambenim objektima i na gradilištima gde je neophodno merenje nivoa buka za vreme aktivnosti mašina ili za vreme odmora. BS15 se takode može koristiti za brzu proveru kvaliteta gradnje, na primer za detektovanje izvora buke ili loše napravljene izolacije. Takođe, uznemitujuća i neugodna buka uobičajeno dolaze kroz ventilacione sisteme ili korisničke otvore.

Tehnički podaci SL300 Merač nivoa zvuka
Artikal br. 3.510.005.010
Merni opseg 30 - 130 dB
Tačnost ± 1.4 dB Klasa 2 prema standardu DIN EN 61672
Rezolucija 0,1 dB
Frekventni opseg 31.5 Hz - 8 kHz
Dinamički opseg 50 dB
Vreme odziva 500 ms
Parcijalni merni opseg 30 … 80 dB, 50 … 100 dB,
80 … 130 dB, 30 … 130 dB (auto)
Vremenska evaulacija Spora (S) 1 s, Brza (F) 125 ms
Napajanje 9 V IEC 6F22
Vreme rada > 30 h
Funkcije Veliki osvetljen digitalni displej, bar graph displej, 1/4-inch stativ , A/C frekvencija procena , maksimalna, minimalna i hold funkcija , izbor vremena evaluaciju, alarm, memorija za 50 izmerenih vrednosti
Radni uslovi 0 do 40 °C, 10 do 90 % RH
Dimenzije 210 x 55 x 32 mm
Težina 230 g
Isporuka Merni uređaj, baterija, kofer, kalibracioni sertifikat i uputstvo za korišćenje na srpskom


Tehnicki podaci MERAČ NIVOA ZVUKA SL300E-katalog MERAČ NIVOA ZVUKA SL300 Uputstvo za MERAČ NIVOA ZVUKA SL300 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page