Popust 10posto

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Montaža

 

MONTAŽA RADIJATORA U SAMO 8 KORAKA

Montirajte kompletan sistem grejanja za samo nekoliko sati

Radijatori se priključuju na monofaznu utičnicu (220V, 50Hz). Sama montaža je jednostavna jer je potrebno nosač montirati na zid uz pomoć 4 tipla ø6 i laka jer su radijatori težine od 3-10kg tako da je za montažu potrebno 15-20 minuta. Za razliku od drugih grejanja gde instalacija traje 1-2 dana pa i duže, kod norveških radijatora to je za samo 1-2 sata.

Optimalna visina za montažu radijatora od poda je 5-13cm, iskustveno mi ih montiramo na 10cm od poda. Pogledajte sliku MINIMALNIH UGRADNIH DIMENZIJA.

  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex

KOMPLET:
Norveški radijator (model po izboru), nosač za montažu na zid, priključnu kutiju za produženje kabla, tiplove i šrafove, napojni kabl sa utikačem (dužina kabla zavisi od modela), uputstvo za montažu i korišćenje na srpskom jeziku.

Ukoliko ne možete sami da ih montirate, ili nemate kako da ih transportujete,Rovex Inženjering d.o.o vrši transport i montažu na teritoriji Beograda. Zakazivanje je moguće i preko telefona 011/7856-833, bez dolaska u naše prodajno mesto. Više o usluzi montaže

PODNI NOSAČ RADIJATORA

Podni nosac radijatora

Ukoliko nemate mesta na zidu zbog postojećeg nameštaja, nedovoljno prostora ispod prozora, imate velika balkonska vrata, stakleni izlog u radnji ili već imate centralno grejanje pa je radijator već ispod prozora i Vi hoćete da kupite norveški radijator za dogrevanje, upravo zbog toga postoje podni nosači za norveške radijatore GLAMOX i ADAX NEO.

Nosač za montažu na zid koji je u paketu sa radijatorom, se montira/ušrafi na podne nosače i na isti se postavi radijator( kao što je prikazano na slici).

UPUTSTVO ZA MONTAŽU
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Kompleti za podno grejanje AKCIJA! Vansezonski popust na norveške radijatore