Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
adax neo

ADAX NEO NORVEŠKI RADIJATORI

Savremena tehnologija koja štedi energiju i čuva ekološki sistem

adax neo norveski radijator

MODERNO, UDOBNO, ELEGANTNO...

ADAX NEO je nova linija norveških radijatora. Princip rada je takođe zasnovan na prirodnoj cirkulaciji vazduha, strujanje vazduha možete videti na slici ispod. ADAX NEO modernog i elegantnog dizajna (slim varijanta) prilagođeni su modernim enterijerima, a avangardnim, svežim bojama, prostoru pružaju kreativni koloristički kontrast.

adax neo radijator

Liniju grejnih tela je osmislila jedna od vodećih skandinavskih dizajnerskih kompanija Hareide Designmill. Pri tom su se usredsredili na ekološki dizajn, odnosno, koliko god je moguće korišćeni su tehnološki obnovljivi, reciklirajući, biorazgradivi materijali.

Pomoću tastera (+) i (-) jednostavno podešavate željenu temperaturu. Funkcijski taster (F) omogućuje podešavanje trajanja snižene temperature kao i same temperature. Primenom programa (5) i (7) lako možete postaviti vreme i temperature grejanja svake prostorije posebno. Na taj način grejaćete se samo kad boravite u stanu ili kući.

*** Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu.

Norveski radijator adax neo Norveski radijator adax neo Norveski radijator adax neo Norveski radijator adax neo Norveski radijator adax neo

ADAX NEO
SAVREMENO I FUNKCIONALNO

ADAX NEO odgovara na sve zahteve današnjice. Standardno je ugrađen programabilni termostat koji štedi električnu enegriju. Tasteri su lako dostupni, dok na digitalnom LCD displeju očitavate temperaturu. Pored displeja imate indikacije rada i programa. Crvena lampica pokazuje kad radijator radi, dok zelena pokazuje da je neki od programa u funkciji. Svake minute termostat meri temperaturu prostorije. Pri najmanjoj promeni temperature od podešene, radijator greje manje ili više. Na taj način ostvarujete idealnu temperaturu za boravak i maksimalnu uštedu električne enegrije.

Modeli ADAX NEO, 2010
OZNAKA SNAGA VISINA DUŽINA NAPOJNI KABL TEŽINA DOBRO IZOLOVANO*
NP08 DT 800W 370mm 704mm 1.2m 4.6kg 8 - 10 m2
NP10 DT 1000W 370mm 762mm 1.2m 5.0kg 10 - 12 m2
NP12 DT 1200W 370mm 934mm 1.2m 5.7kg 12 - 15 m2
NP14 DT 1400W 370mm 1049mm 1.2m 6.3kg 15 - 18 m2
NP20 DT 2000W 370mm 1394mm 1.2m 8.7kg 18 - 25 m2
*Preporučene površine u tabeli su date za stambene prostore izgrađene u skladu sa standardima gradnje. Pre kupovine proizvoda obavezno se posavetujte sa Vašim prodavcem.

BOJE PO IZBORU

Ono sto izdvaja ADAX NEO pored ekstragavantnog dizajna i funkcionalnosti je i odabir željene boje: neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i enegrična crvena. Trend u svetu pristiže na naše tržište. Sve je više zahteva za dizajnersko-funkcionalnim prostorima. Kod takvih zahteva bitno je da se ne izgubi kvalitet i namena, a postigne moderan dizajn. Fabrika ADAX i dizajnerska kuća Hareide Designmill su uspeli u tome. Novi panelni radijator za novo doba je inovativnog izgleda i lako je uklopiv u moderne i savremene enterijere.