Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
adax neo

ADAX VP11 NORVEŠKI RADIJATORI

Klasičan dizajn, elektronski termostat, ekonomski isplativ model...

adax neo norveski radijator

KLASIČAN DIZAJN, NIŽA CENA INVESTICIJE U GREJANJE

ADAX VP11 Basic  je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. VP11 Basic nastao je kao plod nastojanja norveške firme ADAX, da udovolji zahtevima velikog broja kupaca koji imaju male stambene prostore  koje žele efikasno grejati. VP11  Basic namenjen je kućama i poslovnim prostorima u kojima se ciklusi grejanja ne ponavljaju već korisnik po svojoj želji podešava temperaturu u skladu sa svojim potrebama.

Klasičan dizajn, jednostavnih linija, precizan elektronski termostat i montaža na zid sa nosačima koji se isporučuju uz radijator. Princip rada norveškog radijatora VP11 je prirodna cirkulacija preko posebno konstruisanog grejača. VP11 konstruisan je u skladu sa zahtevima za svim bezbedonosnim stanadardima za ovu vrstu proizvoda.

Smanjena je površina grejača i jednostavniji  je dizajn od poznatih modela GLAMOX 3001 i ADAX NEO. Radijatori ADAX VP11  ne poseduju zaobljene ivice i ne obezbeđuju zaštitu dece i lica smanjenih psihofizičkih sposobnosti od vrućih delova radijatora i oštrih ivica.

adax neo radijator

Sa klasičnim norveškim radijatorom ADAX VP11 možete grejati Vaš dom ili poslovni prostor ekonomično, zdravo i komforno.

Poseduje precizni elektronski termostat koji je i do 10 puta precizniji u odnosu na mehaničke. Ima zaštitu od pregrevanja, pa isti možete ostaviti da radi i kad niste kod kuće. Radi ekonomičnosti grejanja i smanjenja troškova preporučujemo da na radijatoru podesite optimalnu temperaturu kada boravite u prostoru, a da temperaturu smanjite za oko 5oC kada u prostoru ne boravite. - - pogledaj te više na načinu korisćenja radijatora.

*** Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu.

 

ADAX NEO
KOMPAKTAN I EKONOMSKI ISPLATIV

Klasičnog dizajna, kraćih dimenzija, elektronskog termostata i zaštite od pregrevanja VP11 se može koristiti u svim prostorima koji ne zahtevaju posebnu estetiku a namenjeni su boravku odraslih osoba bez psihofizičkih ograničenja.

Poređenje serije ADAX VP11  sa serijom GLAMOX i ADAX NEO:
- klasičan dizajn
- bez zaobljenih ivica
- viša temperatura prednje ploče
- ne postoji mogućnost programiranja
- potrošnja električne enegije u toku sezone i do 10% veća

Kompletne tehničke podatke možete videti u tabeli ispod.

Modeli ADAX VP11 Basic, 2013
OZNAKA SNAGA VISINA DUŽINA NAPOJNI KABL TEŽINA DOBRO IZOLOVANO*
VP1105 500W 420mm 370mm 1.2m 3.6kg 1 - 6 m2
VP1120 2000W 420mm 950mm 1.2m 7.4kg 15 - 20 m2
VP1125 2500W 420mm 1175mm 1.2m 8.9kg 20 - 25 m2
* Preporučene površine u tabeli su date za stambene prostore izgrađene u skladu sa standardima gradnje. Pre kupovine proizvoda obavezno se posavetujte sa Vašim prodavcem.