Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Daljinsko upravljanje grejanjem - norveski radijatori

Uputstvo u "PDF-u

Uputstvo za montazu

DALJINSKO UPRAVLJANJE GREJANJEM

SIMPAL omogućava daljinsko upravljanje grejanjem sa norveškim radijatorima...

Daljinsko upravljanje grejanjem putem sms, poziva i aplikacije SimPal

Upravljanje na daljinu smo gledali u filmovima pre 20 godina i samo bogati su mogli to priuštiti, međutim danas je to realnost koja je dostupna svima.

Jedinim pozivom uključite ili isključite grejanje, jednom porukom podesite temperaturu ili saznajte status, a najjednostavnije je da putem Android i iOS aplikacije podešavajte sve što želite.

SimPal daljinsko upravljanje

Potrebno je samo da priključite SIMPAL u utičnicu, priključite norveški radijator i sa bilo kog mesta u svetu uključite vaš sistem grejanja. Ono što je najvažnije SIMPAL mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati instalaciju (plug & play).

SIMPAL-T40 i SIMPAL-T20 koji se koriste za upravljanje kompletnog sistema grajanja pa čak i cele zgrade.

Sa najnovijim SIMPAL uređajima daljinsko upravljanje je lako a mogućnosti velike. Grejanjem na daljinu možete upravljati putem poziva, sms-a i besplatne Android i iPhone aplikacije, proveravati trenutnu temperaturu, podešavati temperaturu, podesiti zaštitu od smrzavanja, programirati grejanje, odložiti uključenje ili isključenje a i istovremeno biti obavešteni o status sistema u slučaju nestanka struje, povećanja temperature i kad vi želite da saznate status.

SimPal aplikacija grejanje

Uređaji mogu imati samo jednog (1) master korisnika i četiri (4) ekstra korisnika koji takođe mogu upravljati uređajem na daljinu pod uslovom da znaju šifru. Svaki put kad ekstra korisnik koristi uređaj master korisnik dobija informaciju sms porukom o promeni statusa uređaja. Sve notifikacije koje želite da dobijate možete posebno podesiti.

SIMPAL uređaji su najjeftiniji na tržištu Srbije u odnosu na funkcije koje nude!!!

Niti jedan uređaj na tržištu ne nudi mogućnosti kao SIMPAL

Ako jednostavno želite da jednim potezom zagrejete Vašu sobu ili kancelariju pre dolaska, SIMPAL je pravo rešenje.

Priključite SIMPAL-T40 direktno u zidnu utičnicu i na njega priključite Vaš radijator. Ako želite da povežete više radijatora potrebno je samo da dodate još jedan SIMPAL-T20 i da na njega priključite novi radijator.

Ugrađeni senzor temperature Vam omogućuje da podesite željenu i ugodnu temperaturu kada boravite u prostoriji i obrnuto.

SIMPAL uređaji pored daljinskog upravljanja poseduju mnogobrojne funkcije: zaštita od zamrzavanja, alarm, detekticiju požara, programiranje grejanje/hlađenja. itd.

Funkcije daljinskog upravljanja SimPal

Funkcija zaštite od zamrzavanja znači da će se Vaše grejanje uključiti kada temperatura padne ispod +5ºC i Vi ćete putem sms biti obavešteni da je grejanje uključeno. Funkcija alarma sa sms obaveštenjima na osnovu minimalne i maksimalne temperature. Ugradnjom dodatnog detektora dima moguća je i dojava u slučaju požara (detektor dima se kupuje posebno - uskoro u ponudi).

Jedna od najbitnijih prednosti SIMPAL uređaja jeste to da ima ugrađeno rezervno napajanje koje šalje informaciju o promeni statusa i kada se uređaj isključi sa napajanja. Što znači da u slučaju nestanka i dolaska električne energije u stanu, kući ili poslovnom prostoru uređaj automatski detektuje i informaciju šalje korisniku

Besplatan download aplikacije sa App Store i Google Play

Najjednostavniji način korišćenja je uz aplikaciju SIMPAL-T40 SOCKET koja je dostupna za Android i iPhone.

SimPal daljinsko upravljanje

SIMPAL-T40 SOCKET aplikacija za iPhone i Android telefone je besplatna aplikaciju koju možete preuzeti sa App Store i Google Play.

Aplikacija je na engleskom jeziku, ali je njeno korišćenje jednostavno zbog ikonica koje svaki korisnik može automatski prepoznati npr. on/off, termostat, kalendar, timer, wireless itd.

Aplikacija podržava 5 grupa što znači da možete upravljati npr. sa dve grupe od kojih je jedna stan gde živite a druga vikendica. U stanu imate jedan master SIMPAL-T40 i tri slejva SIMPAL-T20 i to je jedna grupa. Druga grupa su jedan master SIMPAL-T40 i dva slejva SIMPAL-T20 u vikendici.

Idealno "Uradi sam" rešenje za upravljenje na daljinu

Jedino što je potrebno jeste da ubacite SIM kartica bilo kog mobilnog operatera u Srbiji (VIP, Telenor, MTS) u SIMPAL-T40 uređaj. Jedina potrošnja su sms poruke koje vi pomoću aplikacija šaljete SIMPAL uređajima, kao i povratne informacija koju uređaj šalje Vama kao korisniku (npr. status sistema, nestanak struje i slično).

Ovo je izuzetno jeftin vid korišćenja jer skoro svi operateri uz pakete usluga nude veliki broj sms poruka. Na Vama je samo da odaberete mobilnog operatera koji po Vašim kriterijumima ima najbolje usluge za najnižu moguću cenu.

Sa SIMPAL-T40 uređajem i bilo kojim smart telefonom pomoću aplikacije možete kontrolisati (upravljati grejanjem) norveške radijatore. Svaki SIMPAL-T40 uređaj može raditi i kao zasebna jedinica sa kojom možete kontrolisati jedan uređaj tj. radijator.

Na SIMPAL-T40 možete bežično povezati maksimalno 4 uređaja SIMPAL-T20 koji ima identične funkcije. Jedina razlika je u tome što T40 ima GSM modul sa SIM karticom.

Tehnicki podaci - Specifikacija - Simpal-T40-T20
Ako vam se dopada ideja da upravljate grejanjem na daljinu onda je sve rešeno:

Kupi odmah daljinsko upravljanje SimPal