Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Norveski radijatori kupatilo

Uputstvo u "PDF-u

Uputstvo za montazu

RADIJATORI ZA KUPATILA

Vaše kupatilo nikada nije bilo toplije, uz pomoć VPS serije radijatora...

MALI, LAGAN, ŠTEDLJIV, SIGURAN

Zaobljenost na rubovima i temperatura površine prednje ploče panela od samo 60°C, čine ovaj radijator sigurim i vrlo prikladinim za kupatila i prostorije u kojima borave deca. Ne sagoreva prašinu, otporan je na prskanje vodom, osiguran od pregrevanja sigurnosnim osiguračem.

Veoma malih dimenzija lako se uklapa u Vaš prostor. Obezbeđuje toplo i suvo kupatilo bez kondenzacije i vlage na zidovima, dok ga mala instalirana snaga čini izuzetno ekonomičnim. Radijator je otporan na prskanje vodom i vlagu jer ima zaštitu IP24.

Radijator za kupatilo

PRIMER:
Za grejanje kupatila 4m2 optimalne izolacije potrebno je oko 400W snage. Inače za dobro izolovane prostore računica je od 80 do 120W/m2. Pošto je naš radijator 600W - on zadovoljava potrebe ovog kupatila. Veća snaga radijatora u ovom slučaju neće značiti veću potrošnju, već veću sigurnost u grejanju na ekstremno niskim temperatura i manju potrošnju zbog bržeg postizanja zadate temperature.

Podešavanjem radijatora na "CONFORT" (16-18°C) i održavanjem ugodne temperature i povećavanjem temperature isključivo pred duže korišćenje radijatora (kupanje, tuširanje, brijanje itd.) postižete da radijator radi sa svega svojih 20-30% snage ili 0,15KW/h, sto znači da je dnevna potrosnja svega nekolio kilovata (3-4KW/h). Dok je Vaše kupatilo uvek toplo i suvo.

Model radijatora za kupatilo VPS, 2010
OZNAKA SNAGA VISINA DUŽINA REGULACIJA DOBRO IZOLOVANO
VPS 906 600W 300mm 495mm MEHANIČKI TERMOSTAT 1 - 6m2 / do 8m2
Održavanjem temperature na "CONFORT" potrošnja radijatora je 100-200W na sat, što bukvalno znači da grejete Vaše kupatila pomoću jedne ili dve sijalice.
*Preporučene površine u tabeli su date za stambene prostore izgrađene u skladu sa standardima gradnje. Pre kupovine proizvoda obavezno se posavetujte sa Vašim prodavcem.

KAKO TO IZGLEDA U VAŠEM KUPATILU

grejanje kupatila
DOGREVANJE KUPATILA

Kupatilo Vam je toplo ali kad je veliki minus potrebno je malo snage za prijatan boravak u istom. U ponudi imamo rešenje za Vaš problem, električni sušači peškira izuzetno malih snaga mogu služiti za dogrevanje kupatila, ali njihova prvobitna namena je sušenje mokrog veša (više o susačima peškira