Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Norveski radijatori montaza

Uputstvo u "PDF-u

Uputstvo za montazu

NORVEŠKI RADIJATORI MONTAŽA

Montirajte kompletan sistem grejanja za samo nekoliko sati

MONTAŽA RADIJATORA U SAMO 8 KORAKA

Radijatori se priključuju na monofaznu utičnicu (220V, 50Hz). Sama montaža je jednostavna jer je potrebno nosač motirati na zid uz pomoć 4 tipla ø6 i laka jer su radijtori težine od 3-10kg tako da je za montažu potrebno 15-20 minuta. Za razliku od drugih grejanja gde instalacija traje 1-2 dana pa i duže, kod norveških radijatora to je za samo 1-2 sata.

Optimalna visina za montažu radijatora od poda je 5-13cm, iskustveno mi ih monitiramo na 10cm od poda. Pogledajte sliku MINIMALNIH UGRADNIH DIMENZIJA.

KOMPLET:
Norveški radijator (model po izboru), nosač za montažu na zid, priljučnu kutiju za produženje kabla, tiplove i šrafove, napojni kabl sa utikačem (dužina kabla zavisi od modela), upuststvo za montažu i korišćenje na srpskom jeziku.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerUkoliko ne možete sami da ih montirate, ili nemate kako da ih transportujete.

Rovex Inženjering d.o.o vrši transport i montažu na teritoriji Beograda, zakazivanje je moguće i preko telefona 011/311-52-08, bez dolaska u naše prodajno mesto. Više o usluzi montaže


Podni nosac radijatora PODNI NOSAČ RADIJATORA

Ukoliko nemate mesta na zidu zbog postojećeg nameštaja, nedovljno prostora ispod prozora, imate velika balkonska vrata, stakleni izlog u radnji ili već imate centralno grejanje pa je radijator već ispod prozora i Vi hoćete da kupite norveški radijator za dogrevanje, upravo zbog toga postoje podni nosači za norveške radijatore GLAMOX i ADAX NEO.

Nosač za montažu na zid koji je u paketu sa radijatorom, se montira/ušrafi na podne nosače i na isti se postavi radijator( kao što je prikazano na slici).

UPUTSTVO ZA MONTAŽU Podni nosac - montaza