Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Norveski radijatori u prostoru

Objavite na @Facebook

Podeli sa prijateljima

ROVEX INŽENJERING d.o.o

Spoj iskustva, mladnosti i novih proizvoda

Princip rada norveskog radijatora

Rovex Inženjering d.o.o je preduzeće, osnovano 2000. godine. Sediste preduzeca je na Novom Beogradu. Preduzeće se bavi inženjeringom u oblasti automatike industrijskih postrojenja u prehrambenoj industriji i sistemima električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima.

Od samog osnivanje firme smo Generalni zastupnici za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Norveške firme ADAX, vodećeg svetskog proizvođač električnih radijatora.

 

Grejac norveskog radijatora
BREND - NORVEŠKI RADIJATORI

U doba pojavljivanja na tržištu postojale u švedske ploče, švedski radijatatori, TA peći, kvarcne grejalice itd. Kako bi na najlakši mogući način prezentovali radijatore serije GLAMOX 3001 nazvali smo ih NORVEŠKI RADIJATORI.

Radijatori su postali poznati i ljudi su počeli da ih prepoznaju. Poslednjih godina na tržištu su se pojavili raznorazni francuski, danski, srpski norveški radijatori. To su sve konvektori ali nikako nisu norveški radijatori.

Norveški radijatori su naš BRAND koje su mnoge firme iskoritile da bi lakše plasirali svoju robu. Norveški radijatori su orginalni norveški proizvod, proizvođač je Norveška firma ADAX AS, modeli radijatora su GLAMOX 3001 od 2000 godine i ADAX NEO od 2008. godine.

NORVESKI RADIJATORI ONLINE

U MEDIJIMA

14.11.2002 godine - Štede i pare i struju - GLAS JAVNOSTI ONLINE

26.10.2007 godine - Štedljivo i na struju - BLIC ONLINE

15.10.2008 godine - Norveški radijatori, ekonomični i lepi - BLIC ONLINE

NA GLOBALNOJ MREŽI

01.09.2010 godine. - Norveški radijator i na Facebook-u

PROFIL STARNICE

Yellow Pages, Građevinarstvo, Privredni imenik, Namestaj, Imenik, Beograd