Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Sušač peškira

SUŠAČ PEŠKIRA ELEKTRIČNI HKT-163

Primenom tehnologije grejnih kablova postignuta je maksimalna ušteda energije...

Sušači peškira

PREDNOSTI

Sušač peškira ADAX HKT 163 je poseban po tome što nemate posrednika u njemu, instalirana snaga od samo 65W, unikatan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo, jednostavna i laka montaža, visoka zaštita na prskanje vode i lage IP44, prekidač ON/OFF i kabl sa utikačem.

Nema posrednika znači da nije ubačen grejač koji greje vodu, samim tim je naš sušač kompletan proizvod u odnosu na sve ostale sušače peškira na tržištu.

Izuzetno mala instalirana snaga doprinosi odličnoj uštedi električne energije, npr. naš sušač ima 65W dok isti takav na tržištu ima i do 10x više snage, što znači da troši 10x manje električne energije.

U skladu sa dizajnom i izgledom preporucujemo da se sušači koriste u kupatilima, toaletima, kuhinjama, ostavama, frizerskim salonima itd. Sa njim može te sušiti svaki komad odeće, takođe treba voditi računa o markicama na odeći.

Raspored temperature kod elektricnih susaca peskira Sušači peškira
IZDRŽLJIVOST - DIZAJN - KOMFOR

Testiranjem i analizom uređaja garantujemo bezbednost i komfornost. Sušač preškira HKT 163 je specifičnog dizajna jer moguća montaža tako da napojni kabl može biti i sa leve i sa desne strane. Ukoliko ćete koristiti sušač samo za peškire i lagane stvari, ne morate fiksirati treći držač pa možete isti rotirati za 180 stepeni. Takođe je bitno naglasiti da on na sebi ne oštih ivica samim tim je bezbedan u slučaju da se udarite u isti, s obzirom da su kupatila uvek tesna.

Prednost električnih sušača je to što su pouzdani da rade i kad je grejna sezona pri kraju, pa čak i kad nije grejna sezona, tako da se oni mugu koristiti tokom cele godine, kad je to potrebno. Sušaci su besprekorni držaci peškira u kupatilu.

VISOKA IP44 ZAŠTITA OD PRSKANJA VODE I VLAGE

Električni sušač ADAX HKT se lako instalira i montira. Svi elementi na njemu garantuju zaštitu od prskanja vode i vlage IP44. Montira se na zid pomoću specijalnih nosača koji su u osnovnom kompletu. Priključuju se na standardnu monofaznu šuko utičnicu jer poseduju utikač. Ono što izdvaja ovaj sušač je i to da ima ON/OFF prekidač na sebi.

Model sušača peškira ADAX HKT
OZNAKA SNAGA ŠIRINA VISINA TEŽINA TEMPERATURA
HKT 163 BELI 65W 550mm 620mm 3.2 kg max 60 ºC