Rovex Inzenjering
EXTRA PONUDA - GOTOVI KOMPLETI - GREJNA MREZA + TERMOSTAT
elektricne grejne mreze elektricno podno grejanje elektricno podno grejanje
1 2 3

ELEKTRONSKI TERMOSTATI

Elektronski termostati kvalitetni i praktični za ekonomično i efikasno podno grejanje...

ELEKTRONSKI TERMOSTAT OTN-1991

Elektronski termostat OTN 1991 sa podnom senzorom je namenjen za podno grejanje. Termostat se može podesiti na željenu temperaturu od +5 do +40 °C, reguliše temperaturu 0,4 °C tako da postižete komforno i ekonomično grejanje. LED dioda pokazuje da je grejanje uključeno.

Elektronski termostat OTN-1991

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe
ELEKTRONSKI TERMOSTAT OTD2-1999

Elektronski termostat OTD2-1999 sa integrisanim senzorom temperature i podnom sondom kao limiterom. Termostat se može podesiti na željenu temperaturu od +0 do +40 °C, reguliše temperaturu 0,4 °C tako da postižete komforno i ekonomično grejanje. LED dioda pokazuje da je grejanje uključeno. Pomoću tastera podešavate temperaturu, tasteri su pokriveni poklopcem radi lepšeg dizajna samog termostata.

Elektronski termostat OTD2-1999

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe
UNIVERZALNI ELEKTRONSKI TERMOSTAT E71.36

Univerzalni elektronski termostat E71.36 je namenjen različitim vrstama grejanja, ali se najčešće za podnog grejanje. Termostat se instalira direktno na zid i ima široki opseg kontrole temperature. Veoma jednostavan za korišćenje. LED indikacija prikazuje radno stanje termostata i za korisnika je veoma jednostavno da razume rad termostata.E71.36primenjiv je za sve tipove grejnih sistema gde je potrebno kontrolisati temperaturu i omogućiti korisniku ugodnos, sigurnost i uštedu energije uz veoma visoke standarde grejanja. Spoljni senzor omogućava dvostruku kontrolu temperature. Ugrađeni senzor meri temperaturu, a spoljni senzor pruža mogućnost zaštite od pregrevanja.

Elektronski termostat BYC12

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe