Rovex Inzenjering
EXTRA PONUDA - GOTOVI KOMPLETI - GREJNA MREZA + TERMOSTAT
elektricne grejne mreze elektricno podno grejanje elektricno podno grejanje
1 2 3

PROGRAMABILNI TERMOSTATI

Programabilni elektronski termostati imaju mogućnost programiranja temperature 24 sata/7 dana u nedelji. Na LCD ekranu moguce je ocitavanje podataka kao što su: trenutni program, trenutna temperatura, status grejanja, trenutno vreme itd. Vremenski period ekonomičnog intenziteta grejanja birate u skladu sa Vašim potrebama i na taj način štedite i do 20% električne energije. Programabilni termostat bi trebao programirati tako da maksimalno koristite njegove mogućnosti, samim tim on će koristiti podno grejanje na najbolji mogući i najekonomičniji način. Npr. iskoristite jefitu struju tj. nižu tarifu i tako dodatno uštedite.

PROGRAMABILNI ELEKTRONSKI TERMOSTAT OCD4-1999

Programabilni elektronski termostat OCD4-1999 ima mogućnost uključivanja Vašeg sistema grejanja u unapred određenim vremenima u različitim danima u nedelji. Moguće je postaviti 4 različita perioda za svaki dan sa različitom temperaturom. Sa ovim termostatom postižete najekonomičnije i najracionalnije električno grejanje. Temperaturu reguliše pomoću integrisanog senzora temperature i podnom sondom kao limiterom temperature (zaštitom od pregrevanja).
* Uglavnom se koriste se za podna grejanja ispod drvenih obloga i regulaciju grejnih kablova, mreža i folija.

VCD grejni kabl

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe
PROGRAMABILNI TOUCHSCREEN TERMOSTAT M9.716 (E91.716)

Programabilni touchscreen termostat M9.716 (E91.716) ima mogućnost uključivanja Vašeg sistema grejanja u unapred određenim vremenima u različitim danima u nedelji. Moguće je postaviti 4 različita perioda za svaki dan sa različitom temperaturom. Sa ovim termostatom postižete najekonomičnije i najracionalnije elektricno grejanje. Merenje i regulacija temperature je pomoću podne sonde temperature.

VCD grejni kabl

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe
PROGRAMABILNI TERMOSTAT E51.716

Programabilni termostat E51.716 ima mogućnost uključivanja Vašeg sistema grejanja u unapred određenim vremenima u različitim danima u nedelji. Moguće je postaviti 4 različita perioda za svaki dan sa različitom temperaturom. Merenje i regulacija temperature je pomoću podne sonde temperature.

VCD grejni kabl

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe
PROGRAMABILNI TERMOSTAT PRT-E V3 SILVER

Programabilni termostat PRT-E V3 SILVER ima mogućnost uključivanja Vašeg sistema grejanja u unapred određenim vremenima u različitim danima u nedelji. Moguće je postaviti 4 različita perioda za svaki dan sa različitom temperaturom. Merenje i regulacija temperature je pomoću podne sonde temperature.

VCD grejni kabl

Dostava BESPLATNA | Isporuka do 48 sati od trenutka narudžbe