Rovex Inzenjering
tufftec grejni kabl za grejanje ispod asfalta grejanje oluka grejanje cevi
1 2 3

BESPLATNO PROJEKTOVANJE SISTEMA ZAŠTITE

Ako imate problema sa zaleđenim olucima i cevima, neprohodne rampe i stepeništa, posavetujte se sa stručnjacima firme Rovex Inženjering i oni će Vam pomoći da  odaberete optimalno rešenje Vašeg sistema zaštite od snega i leda...

Vršimo kompletno projektovanje, postavljanje povezivanje i puštanje u rad sistema za zaštitu od zamrzavanja...

projektovanje sistema zaštite od zamrzavanja projektovanje sistema zaštite od zamrzavanja

Odabir pravog grejnog kabla ili termostata je jedno od najbitnijih ulaganja sistem zaštite od zamrzavanja. Kako zbog samog funkcionisanja, tako i zbog troškova u ekspolataciji.

Zato smo mi tu da Vam u tome pomognemo!

Grejanje oluka, cevi, slivnika, rampi, stepeništa je stavka koja Vam štedi i vreme i novac. Moramo voditi računa da bude to dugoročna i isplativa investicija. Grejni kablovi koji se koriste u sistemima zaštite od snega i ledau upravo to i jestu, garancija kvaliteta i dugoročnosti je garancija od 10 godina i životni vek preko 20 godina.

Grejnim kablovma dobijate jedino moguće i pravo rešenje Vašeg problema, bilo da je to zamrznut oluk, cev ili jednostavno sneg i led na stepeništu.

SISTEM ZAŠTITE OD ZAMRZAVANJA čuva Vas same i prolaznike od neželjenih povreda prilikom izlaska iz kuće, zaštiti te Vas i Vaš auto izlaskom iz garaže, olakšajte sebi čićšenje snega i leda. .

projektovanje sistema zaštite od zamrzavanja

Da bi kompletan sistem funkcionisao bitno odabrati pravu snagu za zaštitu od snega i leda, kao i regulaciju istog. Rovex Inženjering je tu da Vam 100% BESPLATNO isprojektuje kompletan sistem.

Dostavite nam Vaš plan/nacrt krova, oluka, rampe, stepeništa, antene, staze, cevi i mi ćemo Vam besplatno preporučiti odgovarajuće grejne kablove i termostate kako bi sistem bio efikasan. Jer samo efikasan sistem je dobar sistem u suprotnom biće pogrešna investicija.

Plan,nacrt, projekat možete nam lično dostaviti u kancelarijama Rovex Inženjeringa, poslati na mail ponude@rovex.co.rs u pdf fajlu, autocad projektu ili dostavite sliku u elektronskom formatu.