Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Električno ili vodeno podno grejanje

 

Uopšteno električno i vodeno podno grejanje daju isti komfor i udobnost. Ali postoje tri glavna razloga koja govore u prilog električnom podnom grejanju...

Mala visina ugradnje čini električno podno grejanje idealnim za renoviranje

Podno grejanje

Ukoliko se radi o rekonstrukciji, električno podno grejanje ima niz prednosti. Sa električnim podnim grejanjem ne morate skidati postojeći pod da bi napravili mesta cevima na dubini od 100 do 120mm.

Jednostavno postavite samoljepljivu ELEKTRA grejnu mrežu na postojeći pod, postavite građevinski lepak na mrežu i montirate novu podnu oblogu – i imaćete novi pod, podignut samo za dodatnih 8 do 10 mm u odnosu na stari i podno grejanje.


Brza reakcija znači dobru ekonomiju grejanja

Električno podno grejanje je bolje rešenje osim ako ne želite imati stalno uključeno grejanje. Zbog smeštaja grejnih kablova ili mreža odmah ispod podne obloge, pod reaguje brže - vodeno podno grejanje je pokriveno sa 100 do 120mm betona što uzrokuje sporo i dugo vreme zagrevanja od po nekoliko sati. Električno podno grejanje je zato izvrsno za naprednu vremensku regulaciju, na način da se prostorija zagreva samo kada ste stvarno kod kuće, što je i ekonomski i ekološki zadovoljavajuće. Sa druge strane dok zagrejete vodu na radnu temperaturu je i do dvadeset puta sporije nego zagrevanje grejnog kabla na istu.

Jednostavno jednostavnije...

Električno podno grejanje ima više osnovnih prednosti: 

  • jednostavnije za postavljanje, 
  • manja cena investicije 
  • niži troškovi eksplotacije
  • može se ugraditi u bilo koji prostor 
  • svaki prostor se reguliše posebno
  • ne zahteva održavanje 

Za Uradi Sam mastore izuzetan izazov. 

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a