Rovex Inzenjering
Norveski radijatori na rate - Odlozeno placanje na 6 rata
Sušač peškira

SUŠAČI PEŠKIRA ELEKTRIČNI

Primenom tehnologije grejnih kablova postignuta je maksimalna ušteda energije...

Susaci preskira

PREDNOSTI

Po čemu su naši električni sušači ELEKTRA CX serije posebni, po tome što nemate posrednika u njima, mala instalirana snaga, klasičan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo, laka montaža, gotov proizvod. Nema posrednika znači da nije ubačen grejač koji greje vodu, samim tim je naš sušač kompletan proizvod u odnosu na pomenute.

Mala instalirana snaga doprinosi odličnoj uštedi električne energije, npr. naš najveći sušač ima 230W dok isti takav na tržištu ima i do 5x više snage, što znači da troši 5x manje električne energije.

U skladu sa dizajnom i izgledom preporucujemo da se sušači koriste u kupatilima, toaletima, kuhinjama, ostavama, frizerskim salonima itd. Sa njim može te sušiti svaki komad odeće, takođe treba voditi računa o markicama na odeći.

Raspored temperature kod elektricnih susaca peskira
IZDRŽLJIVOST - DIZAJN - KOMFOR

Testiranjem i analizom uređaja garantujemo bezbednost i komfornost. Izraduju se u dve standarde boje: beli i hromirani. Sušači preškira ELEKTRA CX su prikladnog dizajna i svojim elegantnim izgledom lako se uklapaju u prostor. Pogotovo su zaniljivi hromirani modeli koji pružaju dodatni ugođaj svojom lepotom. Takođe je bitno naglasiti da on na sebi ne oštih ivica samim tim je bezbedan u slučaju da se udarite u isti, s obzirom da su kupatila uvek tesna.

ELEKTRA CX elektricni susaši su pouzdani da rade i kad je grejna sezona pri kraju, pa čak i kad nije grejna sezona, tako da se oni mugu koristiti tokom cele godine, kad je to potrebno. Pored toga ELEKTRA CX sušaci su besprekorni držaci peškira.

MODEL SUŠAČA NA STRUJU

Elektricni sušaci ELEKTRA CX se lako instaliraju. Montiraju se na zid, uz pomoc specijalnih nosaca koji se dobijaju u osnovnom kompletu. Prikljucuju se na napon 220V, 50Hz, ukljucenjem utikača u odgovarajuću monofaznu utičnicu.

Susaci za kupatila
Modeli ELEKTRA CX sušača, 2010
OZNAKA SNAGA ŠIRINA VISINA
CX 700 BELI 130W 530mm 680mm
CX 800 BELI 175W 530mm 1000mm
CX 900 BELI 230W 530mm 1200mm
CX 700c HROM 95W 530mm 680mm
CX 800c HROM 175W 530mm 1000mm
CX 900c HROM 230W 530mm 1200mm

 

IDEJA ZA POVEZIVANJE
Ukoliko iznad vrata imate izvučen kabl za grejalicu, koju nikada niste postavili ili povezali, možete iskoristiti taj kabl da pomoću njega povežete Vaš sušač peškira i onda možete paliti i gasiti isti na prekidač koji je već sa spoljne strane kupatila. Ovo možete iskoristiti ukoliko ste u fazi gradnje i u startu možete predvideti ovakvo povezivanje.