Nova godina 2020

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Opšte informacije o infracrvenim grejalicama Silverline®

Opšte informacije o infracrvenim grejalicama Silverline®

Infracrvene grejalice su ekološki prihvatljive zbog visokog faktora iskorišćenja grejača jer se 98%* ulazne energije pretvara u toplotnu energiju

Opšte informacije o infracrvenim grejalicama Silverline®

Silverline® Comfort Heating gardenSystem®

Silverline® Comfort Heating gardenSystem® je serija infracrvenih dugotalasnih grejalica. Jedinstvena i napredna Silverline® C-Wave™  tehnologija grejanja  omogućava ugodno i zdravo isijavanje toplote koja blago zagreva mišiće bez efekta isušivanja kože. Infracrvene grejalice su ekološki prihvatljive zbog visokog faktora iskorišćenja grejača jer se 98%* ulazne energije pretvara u toplotnu energiju.

Silverline® Greener Comfort Heaters efikasno greju ljude zbog infracrvene tehnologije, što nije slučaj kod grejalica na plin kod kojih toplota po prirodi beži na gore jer greju vazduh (više o poređenju infracrvenih grejalica i plinskih grejalica).

Silverline® Comfort Heating gardenSystem® je konstruisan za postavljanje na bilo koju lokaciju i može izdržati kišu zbog svoje IPX4 zaštite.

Eto zašto je Silverline® Comfort Heating gardenSystem® pravi odabir za Vas.

 

Tehnologija  & Funkcije

ComfortHeating™

Uživajte u blagoj i dubinskoj toploti koja je dobijena iz električne energije upotrebom Silverline® C-Wave™ tehnologije. Toplota pospešuje cirkulaciju krvi i akumulira toplinu bez isušivanja kože*. Osetite kako se mišići zagrevaju i opuštaju, slično efektu koji dobijate nakon normalne masaže.

Infracrveni grejači se koriste za infracrvene saune zato je grejanje pomoću njih brižno i zdravo.


C-Wave™

C-dugi IC talasi-Jedinstvena tehnologija grejanja sa dugim infracrvenim talasima koji prodiru duboko (3-7cm) u mišiće i stimulišu cirkulaciju i izbacivanje toksina bez sušenja kože.


TwinWave™

Dve tehnolgije grejača- Kombinacijom obe tehnologije  infracrvenog grejanja S-Wave i C-Wave zajedno postigli smo brzo i efikasno grejenje koje odmah po uključenju pruža ugodan osečaj toplote


Quick Heat

Brzo grejanje-Turbo efekat obezbeđuje brzo grejanje prilikom uključenja a grejalica je programirana da pređe na komforni i energetski efikasan nivo grejanje što je pre moguće.


Remote control

Daljinsko upravljanje-Upravljate Vašom grejalicom iz fotelje. Daljinski upravljač Vam omogućava da izaberete najpogodniji mod rada grejalice a da ne morate da ustajete.


Sweeping motion

Zakretanje-Telo grejalice se zakreće za 90 stepeni da bi se pokrio što veći prostor. Rotaciju izaberite po želji na displeju grejalice ili daljinskom upravljaču.


FollowMe™ – In & Out

Sledi me-Napolju i Unutra-Jednostavna za prenošenje - Vaša Comfort Grejalica može da Vas greje bez obzira gde ste. Prelazite iz dvorišta ili terase u vašu kuću ili stan koji niste grejali - ponesite svoju grejalicu i brzo zagrejte vaš prostor dok ne prorade druga grejanja.

Lake za postavljanje – lake za premeštanje. Infracrvenu grejalicu postavite gde god želite, na pod ili je montirajte na zid. Specijalna konstrukcija omogućava postavljanje grejalica na bilo koju poziciju kako bi mogli uživati u ugodnoj i nenametljivoj toplini.

Nemojte se osjećati ograničeno – budite slobodni!


Water proof

Otporna na kišu-Naša infracrvena grejalica zaštičena je od kiše iz svih pravac i može se koristiti napolju.


Plug&Heat -Quick Start

Uključi i grej se-Jednostavna za korišćenje: samo utaknite utikač u utičnicu i startujte grejanje.


Energetski efikasna

Uz pomoć Lw-IR GHS™ (Longer Wave Infrared) sistema 98% potrošnje energije pretvara se u efikasno grejanje i toplotu*. Maksimalno grejanje je postignuto pomoću refleksije i rotacije kod podnih ic grejalica. Dok je manja potrošnja energije u odnosu na tradicionalne infracrvene grejalice pomoću efikasnije Silverline® C-Wave™ tehnologije.

* izmereno tokom nezavisnih testova na Univerzitetu u Lundu u Švedskoj.


Ekološki prihvatljiva

Mislite o ekološki-pametnom grejanju samo ong dela kuće ili stana u kojem boravite a ne cele kuće ili stana. Ponesite grejalicu sa sobom kad menjate lokaciju  i grejite samo ono što želite


Dizajn & Kvalitet - Silverline® Švedska

Mislite o ekološki-pametnom grejanju samo ong dela kuće ili stana u kojem boravite a ne cele kuće ili stana. Ponesite grejalicu sa sobom kad menjate lokaciju  i grejite samo ono što želite


Testirana i Bezbedna

Prekidač zaštite od prevrtanja (obaranja), termoizolovano kućište i zaštitna mrežica garantuju najviši stepen sigurnosti. IPX4 klasa zaštite za upotrebu na otvorenom. Sa Silverline® proizvodima uvek se možete osećati sigurno!


Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a