Popust za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Comfort Heater 1200 Digital IPX4

Nije u prodaji
Podna infracrvena grejalica 1200W za bašte i terase

PREDNOSTI U PRAKSI

  • Zaštita od vode i kiše IP24
  • Osciliranje i rotacija
  • Dve snage gejanja 600 i 1200W
  • Može da pokrije do 14m2
  • FollowMe™ grejanje koje Vas sledi
  • Tajmer za vremensko podešavanje rada
  • Daljinski kontroler
  • Zaštita od pregrevanja
  • Zaštita od prevrtanja
  • Energetski efikasna

Prednost koju pruža infracrvena grejalica Comfort Heater 1200 Digital

Podna digitalna infracrvena grejalica 1200W (Comfort Heater 1200 Digital IPX4™) uz pomoć C-Wave™ tehnologije pretvaranja električne energije u toplotu namenjena je grejanju terasa, bašti, splavova i svih prostora koji nisu dobro izolovani ili se nalaze na otvorenom.

Infracrvena grejalica (Comfort Heater 1200 Digital IPX4™) koristi tehnologiju dugih IC talasa da bi  obezbedila ugodno i zdravo grejanje koje prodire duboko ispod kože i greje tkivo. Dugački IC talasi stimulišu cirkulaciju krvi i akumuliranje toplote bez isušivanja kože. C-Wave™ tehnologija daje Vam osećaj ugodne toplote bez peckanja.

Glavne karakteristike C-Wave™ tehnologije

Jedinstvena i napredna Silverline® C-Wave™ tehnologija grejanja stvara ugodno i zdravo zračenje toplote koje blago zagrejava mišiće i tkiva bez efekta isušivanja kože.

Kao što je poznato, C-Wave™, FIR (Far Infrared Radiation) pospešuje cirkulaciju krvi, zahvaljujući čemu se ublažava napon u mišićima što dovodi do porasta opšte sposobnosti. Stoga C-Wave™ može da se koristi u preventivne svrhe a nalazi široku primenu i kao pospešivač u procesu lečenja. Infracrveno zračenje je nejonizujuće.Osobe koje se greju moraju biti u vidnom opsegu snopa IC talasa. 

Touch panel ic grejalicaSnaga 900W -10m2

Savremena tehnološka rešenja sa dodirnim komandnim panelom, vremenskom kontrolom i daljinskim upravljačem omogućavaju da dok ugodno leškarite u vašoj fotelji podešavate snagu, pravac i vreme grejanja. Ugrađena ručka omogućava da jednostavno premestite i postavite grejalicu. Rotacija grejalice od 90 stepeni raspršuje toplotu i može da pokrije površinu i do 14m2.

Infracrvene grejalice čuvaju energiju

Slika grejalice

Kod infracrvenih grejalica nema gubitaka toplotne energije jer ne greju vazduh, već greju pomoću infracrvenih talasa na osnovu kog nas greje i sunce, stoga su one idealne za grejanje na otvorenom prostoru.

Vodootpornost odnosno zaštita IPX4 omogućava široku primenu infracrvenih grejalica kod stambenih, industrijskih i ugostiteljskih objekata. To mogu biti sve vrste otvorenih i zatvorenih prostora poput: bašta restorana, kafića, barova, terasa, hangara, magacina, radionica, sportski baloni i tako dalje.

Napredna Silverline® C-Wave™ tehnologija grejanja se bazira na inovativnim tehnikama sa visokim performansama i snažnom efektu grejanja kao zaštitnim znakovima, nudeći visoku zaštitu i udobnost.
Ilustracija Silverline C-Wave tehnologije
Važno je znati da se efikasno greju osobe koje su u vidnom polju IC Talasa.
Tehnički podaci Patio Heater 1200 Digital IPX4™
Snaga 1200W
Režim rada 600W / 1200W
Grejna površina Do 14 m2
Grejač C-Wave™ tehnologija, QC-Helix™ izvor topline, QC-H-Connect™
Zaštita IPX4
Dimenzije 270x870x270 mm
Težina 3,1kg
Dužina kabla 1,5m
Isporuka Infracrvena grejalica, daljinski upravljač i uputstvo za korišćenje na srpskom
Sertifikati CE oznaka, RoHS, DEKRA GS, IPX4
Proizvođač Miljöcenter AB, Švedska

UputstvoSlika Comfort 1200 Digital
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori