Popust 10% za podno grejanje

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Comfort Heater 900 IPX4 mobilna IC grejalica

 

Podna infracrvena grejalica 1200W za bašte i terase

PREDNOSTI U PRAKSI

  • Zaštita od vode i kiše IP24
  • Osciliranje i rotacija
  • Dve snage grejanja 450 i 900W
  • Može da pokrije do 10m2
  • FollowMe™ grejanje koje Vas sledi
  • Zaštita od pregrevanja
  • Zaštita od prevrtanja
  • Energetski efikasna

AKCIJSKE CENE!!!
20% POPUST

Najekonomičnija infracrvena grejalica na tržištu Srbije

Podna infracrvena grejalica 900W (Comfort Heater 900 IPX4™) uz pomoć C-Wave™ tehnologije pretvaranja električne energije u toplotu namenjena je  grejanju unutrašnjih i spoljnih prostora kao što su: terase, bašte, vrtovi, splavovi kao i svih prostora gde je pottrebno postići efekat brzog grejanja bez obzira na izolaciju prostora.Silverline Comfort Heatig System je pouzdan i siguran prenosivi sistem grejanja za celu kuću i oko kuće.

Snaga 900W -10m2Infracrvena grejalica (Comfort Heater 900 IPX4™) koristi tehnologiju dugih IC talasa da bi  obezbedila ugodno i zdravo grejanje koje prodire duboko ispod kože i greje tkivo: Dugački IC talasi stimulišu cirkulaciju krvi i akumuliranje toplote bez isušivanja kože. C-Wave™ tehnologija daje Vam osećaj ugodne toplote bez peckanja.

Glavne karakteristike C-Wave™ tehnologije

Jedinstvena i napredna Silverline® C-Wave™ tehnologija grejanja stvara ugodno i zdravo zračenje toplote koje blago zagrejava mišiće i tkiva bez efekta isušivanja kože.

Kao što je poznato, C-Wave™, FIR (Far Infrared Radiation) pospešuje cirkulaciju krvi, zahvaljujući čemu se ublažava napon u mišićima što dovodi do porasta opšte sposobnosti. Stoga C-Wave™ može da se koristi u preventivne svrhe a nalazi široku primenu i kao pospešivač u procesu lečenja. p class="p1"Infracrveno zračenje je nejonizujuće.Osobe koje se greju moraju biti u vidnom opsegu snopa IC talasa. 

Infracrvena grejalica za spolja i unutra - lako prenosiva

Slika grejalice Comfort 900W IPX4Ugrađena ručka omogućava da jednostavno premestite i postavite grejalicu gde god poželite. Kada se premeštate sa terase u vašu kuću ponesite sa sobom grejalicu koja če brzo i efikasno da zagreje vaš prostor.

Rotacije grejalice od 90 stepeni raspršuje toplotu i može da pokrije površinu i do 10m2.  Izuzetno precizan i tih mehanizam okretanja omgućava ugodan odmor i kada grejalica radi sa rotacijom

Kod infracrvenih grejalica nema gubitaka toplotne energije. One ne greju vazduh već greju pomoću infracrvenih talasa na osnovu kog nas greje i sunce. Iz tog razloga su one idealne za grejanje na otvorenom prostoru.

Vodootpornost odnosno zaštita IPX4 omogućava široku primenu kod stambenih, industrijskih i ugostiteljskih objekata. To mogu biti sve vrste otvorenih i zatvorenih prostora poput: bašta restorana, kafića, barova, terasa, hangara, magacina, radionica, sportskih balona i tako dalje.

Podna infracrvena grejalica 900W je posebno zanimljiva jer je izuzetno male snage.Opciono  radi sa 450W i 900W uz neveverovatnu efikasnost od 98% što je čini najekonomičnijom na tržištu Srbije.

Ilustracija Silverline C-Wave tehnologije
Važno je znati da se efikasno greju osobe koje su u vidnom polju IC Talasa.

IC talasiSpolja i unutra


Tehnički podaci Comfort Heater 900 IPX4™
Snaga 900W
Režim rada 450W / 900W
Grejna površina Do 10 m2
Grejač C-Wave™ tehnologija, QC-Helix™ izvor topline, QC-H-Connect™
Zaštita IPX4
Dimenzije 270x870x270 mm
Težina 2,8kg
Dužina kabla 1,5m
Isporuka Infracrvena grejalica i uputstvo za korišćenje na srpskom
Sertifikati CE oznaka, RoHS, DEKRA GS, IPX4
Proizvođač Miljöcenter AB, Švedska

UputstvoSlika Comfort 900
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a