Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

ADAX NEO WiFi

 

ADAX NEO WiFi Norveski radijator

NOVI MODEL / WiFi termostat

 • Prvi pametni radijator
 • Bežični  WiFi termostat (mreža 2,4 GHz)
 • Savremen, moderan, tanak skandinavski dizajn
 • Pametan, programabilan
 • u potpunosti u skladu sa ECO DESIGN standardima LOT20
 • Nedeljno programiranje
 • Adaptabilni start
 • Detekcija otvorenog prozora

UŠTEDA ENERGIJE **

 • i do 60% u odnosu na etažno na struju
 • i do 50% u odnosu na TA peći
 • i do 40% u odnosu na uljane radijatore

CENE INVESTICIJE / UGRADNJE

 • 30-40% manje u odnosu na etažna / centralna grejanja na struju, gas itd.

adax neo 5 godina garancijeadax neo digitalni termostatadax neo nedeljno programiranjeZAŠTITA OD PRSKANJA VODEadax neo zaštita od pregrevanja

MODELI ADAX NEO H WiFi NORVEŠKOG RADIJATORA

TIP SNAGA
(W)
VISINA
(mm)
DUŽINA
(mm)
KABL
(m)
TEŽINA
(kg)
GREJE 
(m2)
NP06 H WT 600 330 635 1.35 4.3 1- 8*
NP08 H WT 800 330 750 1.35 4.6  1- 10*
NP10 H WT 1000 330 809 1.35 5.1  1 - 12*
NP12 H WT 1200 330 984 1.35 5,9  1 - 15*
NP14 H WT 1400 330 1094 1.35 6,7  1 - 18*
NP20 H WT
2000 330 1403 1.80 8,4 1 - 25*

Preporučene površine u tabeli su date za prostore izgrađene u skladu sa "Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada" . Površine se odnose na objekte koji poseduju energetski pasoš sa oznakom C ili minimalno D i greju se u celosti.
Za objekte koji nemaju energetski pasoš ili se prostor greje delimično (pogledajte ovde), pre  kupovine obavezno proverite podatke o termičkim karakteristikama prostora i posavetujte se sa vašim prodavcem.

GARANCIJA NORVEŠKIH RADIJATORA

Stalnom kontrolom kvaliteta i izradom od najkvalitetnijih materijala obezbedili smo garanciju za sve norveške radijatore od 5 godina. Garancija se odnosi na sve kvarove osim onih koji su nastali mehaničkim oštećenjem ili nepravilnim rukovanjem. Servis u garantnom i u vangarantnom roku obezbeđuje Rovex Inženjering. Stručno i kvalitetno osoblje servisa vrši popravku norveških radijatora za najviše 48 sati od prijema u servis. Rezervni delovi za sve modele bez obzira na godinu kupovine su stalno obezbeđeni.

Ljubazno osoblje servisa stoji vam na raspolaganju. Više na našoj stranici Garantni rok,uslovi i servis.

MONTAŽA NORVEŠKIH RADIJATORA ADAX NEO WiFi

Jednostavan za montažu sa odvojivim zidnim nosačem.  Preporučena  je montaža na zid, ukoliko nemate dovoljno mesta možete ga montirati na podne nosače. Lagane konstrukcije - ne preporučuje se često premeštanje radijatora ali ukoliko je potrebno jednostavno ga premestite jer je lagan. Više o montaži radijatora >>

CENE NORVEŠKIH RADIJATORA

Sve cene ADAX NEO WiFi Norveških radijatora možete naći na našem sajtu Više o cenama radijatora >>
On-line kupovinu, cene i stanje lagera možete naći na našem sajtu http://www.rovex-grejanje.com/norveski-radijatori .

Preuzmite aplikaciju na pametnom telefonu

Preuzmite našu aplikaciju na Google Play za Android telefone ili App Store za iPhone.

Za brzu instalaciju i Wi-Fi podešavanje, pratite naš brzi vodič ovde. Ispod ćete naći i brz uvod u tome kako pametno koristiti Adax aplikaciju za kontrolu ugodne temperature u vašem domu.

iOS aplikacijaAndroid Aplikacija

PAMETNO, UDOBNO, ELEGANTNO...

ADAX NEO H je nova generacija Norveških radijatora sa WiFi termostatom. Savremenih, elegantnih i tankih linija veoma jednostavno se uklapa u savremene enterijere a prilagođeni su svim vrstama prostorija od stambenih do komercijalnih.

ADAX NEO H dizajniran je u jednom od najpoznatijih dizajnerskih studija u Skandinaviji  Hareide Designmill. Inženjeri ADAX AS sa iskustvom od 70 godina ugradili su u ovaj proizvod vrhunsko znanje i stvorili proizvod koji se uklapa u svaki prostor i pruža izuzetnu udobnost grejanja po čemu su Norveški radijatori ADAX  odavno poznati.

ADAX NEO H ima zaštitu IP24 (zaštita od prskanja vode) tako da se može koristiti ne samo u standardnim kućnim i komercijalnim uslovima već i uslovima povećane vlage kao što su kupatila, toaleti ili vešernice.

Ugrađeni bežični termostat WT omogućava zagrevanje prostorija, kada je potrebno i koliko je potrebno. WT termostat se prilagođava Vašem načinu života i omogućava Vam da podešavate temperaturu tokom dana u skladu sa Vašim potrebama. Kada spavate ili niste kod kuće termostat smanji sobnu temperaturu u vašem prostoru i štedi energiju. Pre nego što se vratite kući ili ustanete termostat podesi ugodnu temperaturu tako da Vas uvek čeka topao i ugodan dom uz optimalnu potrošnju energije. Ukoliko se vaši dnevni planovi menjaju, lako možete promeniti postavke vašeg programa pomoću aplikacije na vašem  smart telefonu ili tabletu bez obzira na lokaciju na kojoj se nalazite.

Prednosti bežičnog WT termostata:

 • funkcioniše sa mobilnog telefona ili tableta pomoću direktnog povezivanja na radijator ili  putem internet mreže
 • jednostavno povezivanje na kućnu WiFi mrežu (podržava 2,4GHz WiFi mrežu) 
 • kontrola uz pomoć programa (aplikacije), prilagođene za iOS, Android i Windows Mobile platforme sa bilo kog mesta na svetu
 • ručna kontrola podešenih parametara bez povezivanja na mobilni uređaj
 • direktno očitavanje trenutne temperature u prostoru i podešene temperature na ekranu telefona ili tableta
 • programsko podešavanje parametara temperature na dnevnom i sedmičnom nivou
 • potpuno podesiva udobna i ekenomična temperatura (dan i noć)
 • laka instalacija mobilne aplikacije
 • lako programiranje uz pomoć mobilne aplikacije
 • prikazuje podešenu temperaturu na displeju radijatora
 • u slučaju greške ili kvara, greška se prikazuje na displeju ( u programu)
 • energetski efikasni ( mogućnost dodatne uštede i do 25%)
 • precizan, nečujan i osetljiv

Termostat precizno održava temperaturu  u vašem prostoru sa tačnošću od 0,3°C što je suštinski uslov za udobnost grejanja i uštedu električne energije. Osveljeni LCD ekran na termostatu radijatora prikazuje podešenu temperaturu koju radijator održava u prostoru, na ekranu mobilnog telefona ili tableta prikazuje se trenutna  i podešena temperatura u prostoru.

Ne sagoreva prašinu  i ne troši kiseonik iz prostora. Ne izaziva alergije i prirodnom cirkulacijom vazduha zadržava deo štetnih materija iz vazduha (nikotin iz duvanskog dima npr.)

Temperaturni opseg termostata 5 - 35°C.

Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu. Radijator ne troši energiju,on samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora.

SAVREMENO I FUNKCIONALNO

ADAX NEO H odgovara na sve zahteve današnjice. Standardno je ugrađen WiFi termostat koji štedi električnu energiju. Tasteri su lako dostupni dok na digitalnom LCD displeju očitavate podešenu temperaturu. Pored displeja imate indikacije rada i komunikacije. Crvena lampica pokazuje kad radijator radi, dok plava lampica pokazuje status veza sa komunikacijskom mrežom. Svake minute termostat meri temperaturu prostorije. Pri najmanjoj promeni temperature od podešene, radijator greje manje ili više. Na taj način ostvarujete idealnu temperaturu za boravak i maksimalnu uštedu električne energije

Početni ekran

Ovde ćete pronaći pregled svih podešenih zona i možete pregledati i podesiti temperaturu u svako doba. Zona može biti samo jedna soba ili čitav stan, na vama je da odaberete koje radijatore želite da povežete na koju zonu. Preporuka je da zonu sačinjavaju radijatori koji se na isti način koriste npr. sve spavače sobe mogu biti ista zona.

Podešavanja zona

Ovdje možete odabrati temperature za različita podešavanja vašeg nedeljnog programa.
Možete izabrati jednu od sledećih postavki:

 • Komfort : temperatura odgovara  periodima kada boravite u vašem domu.
 • Sniženje: smanjuje temperaturu na radijatoru u periodima kada niste u prostoru
 • Zaštita od zamrzavanja: Ukoliko ste odsutni duži vremenski period zaštitite Vaše instalacije od niskih temperatura
 • OFF: radijator je u pripravnosti ali neće zagrevati

Koja je temperatura povezana sa kojom zonom i koje su vrednosti podešene odaberite sami. Nedeljni program grejanja prilagođava grejanje potrebama Vašeg domaćinstva ili poslovnog prostora i na taj način štedi energiju. Računi za struju  mogu se pažljivim programiranjem znatno smanjiti.

Nedeljni program


Možete odabrati različite nedeljne programe za različite stambene objekte , tako da možete imati program za vikendicu, za drugi stambeni prostor, za kancelariju itd. Takođe možete kreirati sopstvene nedeljne programe za korišćenje kada ste manje kod kuće ili ste određeni duži vremenski period na putovanju ili odmoru.
Podesiti program u skladu sa Vašim potrebama i navikama, imaćete uvek topao i ugodan boravak u vašoj kući ili stanju, štedeći nepotrebnu potrošnju energije dok ste odsutni.

Video uputstvo

Više o načinu korišćenja i programiranja pogledajte na našoj video prezentaciji.

ODABERITE ADAX NEO H WiFi NORVEŠKI RADIJATOR

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o. stoje Vam na raspolaganju da objasne:On-line prodavnica Rovex InženjeringDistributeri u Srbiji za Norveške panelne radijatore

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a