Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

GLAMOX 3001 Norveški radijatori

 

Norveški radijatori Glamox 3001

UŠTEDA ENERGIJE **

  • i do 50% u odnosu na etažno na struju
  • i do 40% u odnosu na TA peći
  • i do 30% u odnosu na uljane radijatore

CENE INVESTICIJE / UGRADNJE

  • i do 50% manje u odnosu na etažna / centralna grejanja na struju, gas itd.

PREDNOSTI U PRAKSI

  • bešumni, nema održavanja, nema dizanja prašine i ne izazivaju alergije
  • jednostavna i laka montaža
  • precizna regulacija temperature

adax neo 5 godina garancijeadax neo digitalni termostatadax neo nedeljno programiranjeadax neo detekcija otvorenog prozoraadax neo zaštita od pregrevanja

GREJANJE JE UVEK UDAR NA KUĆNI BUDŽET

Veliki deo iz Vašeg kućnog budžeta se izdvaja na troškove za grejanje. Smanjenje udara na kućni budžet  je osnovni razlog zbog kojeg bi trebalo da razmislite o načinu na koji se grejete. Familija GLAMOX 3001 dobro poznata kao Norveški radijatori može Vam pomoći da optimalno koristite energiju i uštedite što će znatno smanjiti Vaše troškove grejanja.

Zahvaljujući dizajnu radijatora, konstrukciji grejača i ugrađenom elektronskom termostatu, možete da grejete Vaš dom ekonomično, zdravo i komforno. Norveški radijator može da uštedi i do 50%  energije za grejanje istog prostora u odnosu na druga grejna tela, pravilnim odabirom radijatora u zavisnosti od termičkih karakteristika prostora i odabirom odgovarajućeg termostata i preporučenom upotrebom od strane proizvođača.

Preporučena upotreba termostata utiče na smanjenje potrošnje električne energije i do 20%, i to smanjenjem temperature u toku noći ili kad niste kod kuće - pogledaj te više na načinu korisćenja radijatora.

Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu.Radijator ne troši energiju,on samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora.

Isprojektujte Vaše grejanje

Sva poredjenja su naravno sa grejanjima na struju, recimo količina energije u kWh koju je potrebno potrošiti sa TA pećima je dva puta, a instalirana snaga tri puta veća od one koju je potrebno potrošiti sa našim norveškim radijatorima za isti prostor.


MODELI-Norveški radijatori GLAMOX 3001

Modeli norveških radijatora GLAMOX, ADAX, ADAX NEO

Osnovni model norveškog radijatora GLAMOX 3001 je sa elektronskim termostatom ET jer bez termostata radijator ne može da radi. U ponudi imamo i digitalni termostat DT koji se može programirati (više o termostatima). Kompletne tehničke podatke možete videti u tabeli ispod.

Kao što se može primetiti povećanjem snage, povećava se i dužina radijatora, što je izuzetno bitno kako zbog samog uklapanja u prostor, tako i zbog same montaže radijatora.


TIP Snaga
(W)
Visina
(mm)
Dužina
(mm)
Kabl
(m)
Težina
(kg)
GREJE 
Do (m2)
PR06 ET (*DT)
600 350 650 1.0 3.5 6 - 8
PR08 ET (*DT)
800 350 813 1.0 4.1 8 - 10
PR10 ET (*DT)
1000 350 975 1.2 4.7 10 - 12
PR12 ET (*DT)
1200 350 1065 1.2 5.2 12 - 15
PR15 ET (*DT)
1500 350 1355 1.5 6.6 15 - 18
PR20 ET (*DT)
2000 350 1670 2.0 8.0 18 - 25
ET-Elektronski termostat
(*DT) - Opciono - Digitalni termostat

Preporučene površine u tabeli su date za prostore izgrađene u skladu sa "Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada" . Površine se odnose na objekte koji poseduju energetski pasoš sa oznakom C ili minimalno D i greju se u celosti.
Za objekte koji nemaju energetski pasoš ili se prostor greje delimično (pogledajte ovde), pre  kupovine obavezno proverite podatke o termičkim karakteristikama prostora i posavetujte se sa vašim prodavcem.

Norveški radijatori GARANCIJA

Norveški radijatori garancija 5 godinaStalnom kontrolom kvaliteta i izradom od najkvalitetnijih materijala obezbedili smo garanaciju za sve norveške radijatore od 5 godina. Garancija se odnosi na sve kvarove osim onih koji su nastali mehaničkim oštećenjem ili nepravilnim rukovanjem. Servis u garantnom i u vangarantnom roku obezbeđuje Rovex Inženjering. Stručno i kvalitetno osoblje servisa vrši popravku norveških radijatora za najviše 48 sati od prijema u servis. Rezervni delovi za sve modele bez obzira na godinu kupovine su stalno obezbeđeni.

Ljubazno osoblje servisa stoji vam na raspolaganju. Više na našoj stranici Garantni rok,uslovi i servis.

GLAMOX 3001 Panelni radijatori

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o. stoje Vam na raspolaganju da objasne:On-line prodavnica Rovex InženjeringDistributeri u Srbiji za Norveške panelne radijatore

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori