Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

ADAX NEO Norveški radijatori

 

ADAX NEO Norveski radijator

NOVI MODEL / Novi dizajn

 • Savremen, moderan, elegantan i prepoznatljiv skandinavski dizajn
 • 4 boje, neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i energična crvena
 • EKODIZAJN STANDARDu potpunosti u skladu sa ECO DESIGN standardima LOT20

UŠTEDA ENERGIJE **

 • i do 50% u odnosu na etažno na struju
 • i do 40% u odnosu na TA peči
 • i do 30% u odnosu na uljane radijatore

CENE INVESTICIJE / UGRADNJE

 • i do 40% manje u odnosu na etažna / centralna grejanja na struju, gas itd.

PREDNOSTI U PRAKSI

 • bešumni, nema održavanja, nema dizanja prašine i ne izazivaju alergije
 • jednostavna i laka montaža
 • precizna programabilna regulacija temperature 
 • sigurni za decu i starije osobe

adax neo 5 godina garancijeadax neo digitalni termostatadax neo nedeljno programiranjeadax neo detekcija otvorenog prozoraadax neo zaštita od pregrevanja

MODERNO, UDOBNO, ELEGANTNO...

ADAX NEO je nova linija norveških radijatora. Princip rada je takođe zasnovan na prirodnoj cirkulaciji vazduha, strujanje vazduha možete videti na slici ispod. ADAX NEO modernog i elegantnog dizajna (slim varijanta) prilagođeni su modernim enterijerima, a avangardnim, svežim bojama, prostoru pružaju kreativni koloristički kontrast.

adax neo radijator

Liniju grejnih tela je osmislila jedna od vodećih skandinavskih dizajnerskih kompanija Hareide Designmill. Pri tom su se usredsredili na ekološki dizajn, odnosno, koliko god je moguće korišćeni su tehnološki obnovljivi, reciklirajući, biorazgradivi materijali.

Pomoću tastera (+) i (-) jednostavno ručno podešavate željenu temperaturu. Funkcijski taster (>) i (<) omogućuje  da izaberete način rada radijatora. Na raspolaganju Vam stoje tri programa. Program P1 daje Vam mogućnost da programirate vaše grejanje iz sata u sat u skladu sa Vašim potrebama. Programi P2 i P3 imaju unapred definisan režim rada i namenjeni su kancelarijama i domaćinstvima. Primenom odgovarajućeg programa lako možete podesiti vreme i temperaturu grejanja svake od  prostorije posebno u skladu sa namenom. Uz dobro programiranje, funkciju pametnog starta i pravilno podešenom optimalnom temperaturom možete da uštedite i do 50% električne energije u odnosu na neregulisane sisteme.

Zaštita od neautorizovanog korišćenja od strane dece i drugih osoba standardna je funkcija Norveškog radijatora ADAX NEO Basic.

Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu. Radijator ne troši energiju,on samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora.

SAVREMENO I FUNKCIONALNO

ADAX NEO u potpunosti odgovara na sve zahteve  euro standarda ECO DESIGN LOT20 iz 2018 godine.

PROGRAM P1 P2 P3
Ponedeljak 00-23 07-17 06-08 i  15-23
Utorak 00-23 07-17 06-08 i  15-23
Sreda 00-23 07-17 06-08 i  15-23
Četvrtak 00-23 07-17 06-08 i  15-23
Petak 00-23 07-17 06-08 i  15-23
Subota 00-23
07-23
Nedelja 00-23
07-23
 • Programabilni termostat sa tri programska moda rada
  • Program P1 daje Vam mogućnost da sami programirate način rada radijatora u skladu sa Vašim potrebama.
  • Program P2 namenjen je kancelarijama  i drugim poslovnim objektima.
  • Program P3 namenjen je za kućnu upotrebu sa sva perioda više i niže temperature 5 odnosno 7 dana u nedelji.
 • Detekcija otvorenog prozora, koja sprečava da nepotrebno grejete okolinu kada je potrebno da provetrite Vaš prostor.
 • Pametni start  obezbeđuje da podesite željenu temperaturu u određeno vreme i radijator sam reguliše početak grejanja.

ADAX NEO displej ADAX NEO tastaturaTasteri su lako dostupni dok na digitalnom LCD displeju očitavate podešenu temperaturu. Pored displeja imate indikacije rada i programa. Crvena lampica pokazuje kad radijator radi, dok zelena pokazuje da je neki od programa u funkciji. Svake minute termostat meri temperaturu prostorije. Pri najmanjoj promeni temperature od podešene, radijator greje manje ili više. Na taj način ostvarujete idealnu temperaturu za boravak i maksimalnu uštedu električne energije. Više o termostatu ADAX NEO BASIC možete videti ovde >>

MODELI ADAX NEO Norveških radijatora - dimenzije

TIP SNAGA
(W)
VISINA
(mm)
DUŽINA
(mm)
KABL
(m)
TEŽINA
(kg)
GREJE * 
Do (m2)
NP08 DT 800 370 704 1.2 4.6  8 - 10 
NP10 DT 1000 370 762 1.2 5.0  10 - 12 
NP12 DT 1200 370 934 1.2 5.7  12 - 15 
NP14 DT 1400 370 1049 1.2 6.3  15 - 18
NP20 DT 2000 370 1394 1.2 8.7  18 - 25

Preporučene površine u tabeli su date za prostore izgrađene u skladu sa "Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada" . Površine se odnose na objekte koji poseduju energetski pasoš sa oznakom C ili minimalno D i greju se u celosti.
Za objekte koji nemaju energetski pasoš ili se prostor greje delimično (pogledajte ovde), pre  kupovine obavezno proverite podatke o termičkim karakteristikama prostora i posavetujte se sa vašim prodavcem.

BOJE po izboru

ADAX NEO Norveski radijator modeli

Ono što izdvaja ADAX NEO pored ekstravagantnog dizajna i funkcionalnosti je i odabir željene boje: neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i energična crvena. Trend u svetu pristiže i na naše tržište. Sve je više zahteva za dizajnersko-funkcionalnim prostorima. Kod takvih zahteva bitno je da se ne izgubi kvalitet i namena, a postigne moderan dizajn. Fabrika ADAX i dizajnerska kuća Hareide Designmill su uspeli u tome. Novi panelni radijator za novo doba je inovativnog izgleda i lako je uklopiv u moderne i savremene enterijere.

NAČIN KORIŠĆENJA, UPUTSTVA ZA RUKOVANJE Norveških radijatora

Pre upotrebe obavezno pročitajte Uputstvo za rukovanje. Više o načinu korišćenja radijatora možete naći na našoj stranici    Način upotrebe >>

VAŽNO!  Ukoliko Vaš Norveški radijator koristite kao grejalicu koju uključite kad dođete kući u isključite kad niste kod kuće, uređaj ne koristite u skladu sa uputstvom.

PREPORUKA! Prekidač koristite samo na početku i na kraju sezone. Uređaj treba da ima kontrolu temperature u prostoru i kada niste kod kuće.

Uputstvo za DT termostataUPUTSTVA ZA RUKOVANJE za sve modele ADAX Neo Norveških radijatora možete preuzeti sa našeg sajta OVDE >>

GARANCIJA I SERVIS Norveških radijatora

ADAX NEO 5 godina garancijeStalnom kontrolom kvaliteta i izradom od najkvalitetnijih materijala obezbedili smo garanciju za sve norveške radijatore od 5 godina. Garancija se odnosi na sve kvarove osim onih koji su nastali mehaničkim oštećenjem ili nepravilnim rukovanjem. Servis u garantnom i u vangarantnom roku obezbeđuje Rovex Inženjering. Stručno i kvalitetno osoblje servisa vrši popravku norveških radijatora za najviše 48 sati od prijema u servis. Rezervni delovi za sve modele bez obzira na godinu kupovine su stalno obezbeđeni.

Ljubazno osoblje servisa stoji vam na raspolaganju. Više na našoj stranici Garantni rok,uslovi i servis.

ODABERITE ADAX NEO Norveški radijator

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o. stoje Vam na raspolaganju da objasne:ADAX NEO Norveski radijator 2o godina tradicijeOn-line prodavnica Rovex InženjeringDistributeri u Srbiji za Norveške panelne radijatore

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori