Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

ADAX NEO Norveški radijatori

 

ADAX NEO Norveski radijator

NOVI MODEL / Novi dizajn

  • Savremen, moderan, elegantan i prepoznatljiv skandinavski dizajn
  • 4 boje, neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i energična crvena
  • DT digitalni termostat

UŠTEDA ENERGIJE **

  • i do 50% u odnosu na etažno na struju
  • i do 40% u odnosu na TA peći
  • i do 30% u odnosu na uljanje radijatore

CENE INVESTICIJE / UGRADNJE

  • 40% manje u odnosu na etažna / centralna grejanja na struju, gas itd.

PREDNOSTI U PRAKSI

  • bešumni, nema održavanja, nema dizanja prašine i ne izazivaju alergije
  • jednostavna i laka montaža
  • precizna regulacija temperature

MODERNO, UDOBNO, ELEGANTNO...

ADAX NEO je nova linija norveških radijatora. Princip rada je takođe zasnovan na prirodnoj cirkulaciji vazduha, strujanje vazduha možete videti na slici ispod. ADAX NEO modernog i elegantnog dizajna (slim varijanta) prilagođeni su modernim enterijerima, a avangardnim, svežim bojama, prostoru pružaju kreativni koloristički kontrast.

adax neo radijator

Liniju grejnih tela je osmislila jedna od vodećih skandinavskih dizajnerskih kompanija Hareide Designmill. Pri tom su se usredsredili na ekološki dizajn, odnosno, koliko god je moguće korišćeni su tehnološki obnovljivi, reciklirajući, biorazgradivi materijali.

Pomoću tastera (+) i (-) jednostavno podešavate željenu temperaturu. Funkcijski taster (F) omogućuje podešavanje trajanja snižene temperature kao i same temperature. Primenom programa (5) i (7) lako možete postaviti vreme i temperature grejanja svake prostorije posebno. Na taj način grejaćete se samo kad boravite u stanu ili kući.

Samo pravilnim korišćenjem termostata možete racionalno koristiti električnu energiju i ostvariti uštedu.Radijator ne troši energiju,on samo nadoknađuje gubitke Vašeg prostora.

SAVREMENO I FUNKCIONALNO

ADAX NEO

ADAX NEO odgovara na sve zahteve današnjice. Standardno je ugrađen programabilni termostat koji štedi električnu enegriju. Tasteri su lako dostupni dok na digitalnom LCD displeju očitavate temperaturu. Pored displeja imate indikacije rada i programa. Crvena lampica pokazuje kad radijator radi, dok zelena pokazuje da je neki od programa u funkciji. Svake minute termostat meri temperaturu prostorije. Pri najmanjoj promeni temperature od podešene, radijator greje manje ili više. Na taj način ostvarujete idealnu temperaturu za boravak i maksimalnu uštedu električne enegrije.

MODELI ADAX NEO Norveških radijatora - dimenzije

TIP SNAGA
(W)
VISINA
(mm)
DUŽINA
(mm)
KABL
(m)
TEŽINA
(kg)
GREJE * 
Do (m2)
NP08 DT 800 370 704 1.2 4.6  8 - 10 
NP10 DT 1000 370 762 1.2 5.0  10 - 12 
NP12 DT 1200 370 934 1.2 5.7  12 - 15 
NP14 DT 1400 370 1049 1.2 6.3  15 - 18
NP20 DT 2000 370 1394 1.2 8.7  18 - 25

Preporučene površine u tabeli su date za prostore izgrađene u skladu sa "Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada" . Površine se odnose na objekte koji poseduju energetski pasoš sa oznakom C ili minimalno D i greju se u celosti.
Za objekte koji nemaju energetski pasoš ili se prostor greje delimično (pogledajte ovde), pre  kupovine obavezno proverite podatke o termičkim karakteristikama prostora i posavetujte se sa vašim prodavcem.


BOJE PO IZBORU

Bela Silver Crvena Crna Roze Plava

Ono što izdvaja ADAX NEO pored ekstragavantnog dizajna i funkcionalnosti je i odabir željene boje: neutralna bela, stalno prisutna siva, crna i enegrična crvena. Trend u svetu pristiže i na naše tržište. Sve je više zahteva za dizajnersko-funkcionalnim prostorima. Kod takvih zahteva bitno je da se ne izgubi kvalitet i namena, a postigne moderan dizajn. Fabrika ADAX i dizajnerska kuća Hareide Designmill su uspeli u tome. Novi panelni radijator za novo doba je inovativnog izgleda i lako je uklopiv u moderne i savremene enterijere. Za naše devojčice i dečake i njihove male tople kutke obezbedili smo ADAX NEO radijator u roze i plavoj boji.

GARANCIJA I SERVIS NORVEŠKIH RADIJATORA

Stalnom kontrolom kvaliteta i izradom od najkvalitetnijih materijala obezbedili smo garanaciju za sve norveške radijatore od 5 godina. Garancija se odnosi na sve kvarove osim onih koji su nastali mehaničkim oštećenjem ili nepravilnim rukovanjem. Servis u garantnom i u vangarantnom roku obezbeđuje Rovex Inženjering. Stručno i kvalitetno osoblje servisa vrši popravku norveških radijatora za najviše 48 sati od prijema u servis. Rezervni delovi za sve modele bez obzira na godinu kupovine su stalno obezbeđeni.

Ljubazno osoblje servisa stoji vam na raspolaganju. Više na našoj stranici Garantni rok,uslovi i servis.


ODABERITE ADAX NEO NORVEŠKI RADIJATOR

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o . sa 18 godina iskustva stoje Vam na raspolaganju da objasne:

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Akcijski popust 10% na ADAX-NEO-WiFi Popust 10% za ADAX NEO WiFi