Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Montaža norveških radijatora

 

MONTAŽA RADIJATORA U SAMO 8 KORAKA

Montirajte kompletan sistem grejanja za samo nekoliko sati

Radijatori se priključuju na monofaznu utičnicu (220V, 50Hz). Montaža je jednostavna, potrebno je nosač montirati na zid uz pomoć 4 šrafa i  4 tipla ø5 ukoliko je zid od čvrstog materijala. Za montažu nije potreban nikakav specijalan alat. Uz pomoć krstastog odvijača i lenjira koji se nalazi na samom nosaču jednostavno pričvrstite nosač radijatora na zid. Ukoliko je zid od čvrstog materijala biti će Vam potrebna i odgovarajuća bušilica da izbušite četiri rupe ø5 u koje će te postaviti tiplove koje ste dobili u kompletu. Montaža je laka jer su radijatori težine od 3-10kg tako da je za montažu potrebno 15-20 minuta. 

Prilikom montaže ne stvara se prljavština, osim ukoliko se vrši bušenje nekoliko grama prašine iz izbušenih rupa. Montaža se može vršiti u već opremljenim stanovima  ili poslovnim objektima bez potrebe za zaštitom već postavljenog nameštaja i uređaja.

Za razliku od drugih tipova grejanja gde instalacija traje 1-2 dana pa i duže, kod norveških radijatora to je za samo 1-2 sata za čitav stan.

Optimalna visina za montažu radijatora od poda je 5-13cm, iskustveno naša je preporuka  na oko 10cm od poda. Pogledajte sliku MINIMALNIH UGRADNIH DIMENZIJA.

  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex
  • Montaža - Rovex

KOMPLET:
Norveški radijator (model po izboru), nosač za montažu na zid, priključna kutiju za produženje kabla (model GLAMOX), tiplove i šrafove, napojni kabl sa utikačem (dužina kabla zavisi od modela), uputstvo za montažu i korišćenje na srpskom jeziku.

Video uputstvo za montažu ADAX radijatora

Ukoliko ne možete sami da ih montirate, ili nemate kako da ih transportujete,Rovex Inženjering d.o.o vrši transport i montažu na teritoriji Beograda. Zakazivanje je moguće i preko telefona 011/311-52-08, bez dolaska u naše prodajno mesto. Više o usluzi montaže

PODNI NOSAČI RADIJATORA

Ukoliko nemate mesta na zidu zbog postojećeg nameštaja, nedovoljno prostora ispod prozora, imate velika balkonska vrata, stakleni izlog u radnji ili već imate centralno grejanje pa je radijator već ispod prozora  odnosno ukoliko hoćete da kupite norveški radijator za dogrevanje, nudimo Vam  podne nosače za norveške radijatore GLAMOX , ADAX NEO i ECO BASIC.

Podni nosač TFH Norveškog radijatoraNorveški radijator ECO BASIC na podnom nosaču

Za modele GLAMOX i ECO BASIC  nudimo Vam model nosača TFH. Nosač za montažu na zid koji je u paketu sa radijatorom, se montira/ušrafi na podne nosače i na isti se postavi radijator( kao što je prikazano na slici).

Norveški radijatori - Podni nosač PtipNorveški radijator - P-tip podnog nosača
Za modele  ADAX NEO,GLAMOX i ECO BASIC nudimo vam podni nosač P-tip koji se montira direktno na radijator i ne zahteva zidni nosač, što vašem Vašem uređaju daje dodatan elegantan izgled. Na podne nosače P-tipa mogu se montirati i modeli GLAMOX , ECO BASIC i ADAX NEO

Detaljna uputstva za montažu radijatora i podnih nosača možete naćo OVDE >>

Video uputstvo za montažu podnih nosaća

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Akcijski popust 10% na ADAX-NEO-WiFi Popust 10% za ADAX NEO WiFi