Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Norveški radijatori - Usluge

 

ROVEX INŽENJERING 18 godina VAMA NA USLUZI

Ne znate koji Vam je radijator potreban, nemate prevoz za kupljenu robu, nemate alat za montažu ili majstora. Sve probleme u vezi grejanja možete rešiti jednim pozivom i na jednom ali pravom mestu...

BESPLATNA TEHNIČKA PODRŠKA

Besplatna tehnička podrška

Nazovite nas na telefon broj 011/311-52-08 ili nas posetite u Đorđa Stanojevića 11b lokal 7, i ekipa naših stručnjaka će Vam potpuno BESPLATNO na osnovu nacrta Vašeg stana ili projekta izvršiti proračun potrebnih grejnih elemenata. Na osnovu proračuna preporučićemo Vam optimalni sistem grejanja za Vaš stan, kuću ili poslovni prostor.

Ukoliko se odlučite da Vaš stan, kuću ili poslovni prostor opremite našim sistemom grejanja ekipa naših stručnjaka po potrebi će potpuno besplatno izvršiti snimanje Vašeg prostora najsavremenijom laserskom opremom i potvrditi rešenja koja su Vam predložena.


VRŠIMO DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU

Dostava na kućnu adrsu

Ukoliko u Vašem gradu nemamo distributera / prodajno mesto, možete naručiti opremu za podno grejanje, koje ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu, plaćanje je prilikom preuzimanja, dostava je potpuno besplatna za pošiljke čija vrednost prelazi 5000din, za pošilke manje vrednosti po cenovniku City express-a.

Narudžbu vršite putem telefona 011/311-52-08 ili putem elektronske pošte na dostava@rovex.co.rs

U mejlu je potrebno je navesti šta tačno od opreme naručujete, Vaše ime i prezime, adresu na koju se šalje i kontakt telefon.


TRANSPORT I MONTAŽA U BEOGRADU

Transport i montaža

Ukoliko nemate neophodan alat za montažu ili niste vični majstorskim radovima prepustite posao montaže profesionalcima. Garantujemo kvalitetnu, brzu i profesionalnu montažu uz minimalno uznemiravanje ukućana.

Ukoliko želite sami da montirate Norveški radijator a ne znate kako da ga transportujete Rovex Inženjering će Vam pomoći.

Rovex Inženjering nudi uslugu transport i montažu radijatora na teritoriji Beograda (svih prigradskih naselje + Pančevo) i to po istoj ceni za sve delove grada  od 1200 dinara po komadu.

Ukoliko znate šta Vam treba sve možete obaviti iz svog stana. Pozovite nas, naručite potrebnu opremu i zakažite montažu jednostavnim pozivom na naš telefon 011-311 52 08  ili putem email-a prodaja@rovex.co.rs . Naše ljubazno osoblje ponudiće vam slobodan termin montaže i u dogovoru sa Vama zakazati montažu. Sve naručeno možete da platiti po završetku montaže (plaćanje je u gotovom novcu).

Ukoliko se odlučite da Vaš stan, kuću ili poslovni prostor opremite našim sistemom grejanja ekipa naših stručnjaka po potrebi će potpuno besplatno izvršiti snimanje Vašeg prostora najsavremenijom laserskom opremom i potvrditi rešenja koja su Vam predložena.
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Podno grejanje popust 10% Podno grejanje popust