Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Daljinsko upravljanje WiFi

WiFi komunikacija omogućava daljinsko upravljanje grejanjem sa norveškim radijatorima...

Daljinsko upravljanje grejanjem putem WiFi aplikacije za android, iOS i Windows pametne telefone

Danas se zivot bez  interneta i pametnog telefona gotovo ne može ni zamisliti. Osim što lakše komuniciramo, kupujemo iz fotelje, saznajemo sve što nas interesuje  i kontrola i upravljanje na daljinu postaje sve prisutnija. Rovex Inženjering je našem tržištu već ponudio seriju ADAX NEO H WiFi  radijatora koji se veoma jednostavno kontrolišu sa vašeg mobilnog telefona.

E8.1HY02TP - WiFi  pametna utičnica

Za sve one koji imaju starije modele radijatora GLAMOX, ADAX NEO, VP11 ili  ECO Basic (S1) a žele da iskoriste mogućnosti pametnih telefona na raspolaganju je E8.1HY02TP  pametna utičnica termostat.

Jednostavno i lako - u standardnu utičnicu u koju je do sada bio uključen Vaš radijator, uključite E8.1HY02 i u njega uključite radijator.

E8.1HY02TP WiFi utičnica - lako priključenje

I to je sve !!!

Instalirajte E8.1HY02TP WiFi Plug aplikaciju za iPhone i Android telefone koja je besplatna i koju možete preuzeti sa App Store i Google Play. iOS aplikacija Smart RM Android aplikacija Smart RM HY02 Plug


Bez obzira gde se nalazite možete da upravljate Vašim radijatorom. Ono što je najvažnije E8.1HY02TP utičnicu mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati instalaciju (plug & play).

E8.1HY02TP može se koristiti za upravljanje kompletnog sistema grajanja u vašem stanu kući , pa čak i celoj zgradi.

Sa WiFi uređajima daljinsko upravljanje je lako a mogućnosti velike. Grejanjem na daljinu možete upravljati putem  besplatne Android i iPhone aplikacije, proveriti  trenutnu temperaturu, podesiti temperaturu, vremenski programirati temperaturu grejanja 5+2, 6+1 ili 7 dana u nedelji , odložiti uključenje ili isključenje a i istovremeno biti obavešteni o statusu sistema.

Daljinsko upravljanje

Inteligentni član vašeg domaćinstva ili kancelarije E8.1HY02TP

Ako jednostavno želite da putem mobilnog telefona da uključite Vaš Norveški radijator sistem grejanja  ili klima uređaj da bi imali ugodnu temperaturu u Vašoj sobi ili kancelariji , E8.1HY02TP je pravo rešenje. Osim što Vam omogućava veći komfor vašeg prostora, smanjuje i troškove električne energije.

Ako želite da regulišete temperaturu u Vašoj sobi jednostavno je podesite na E8.1HY02TP i on će uključiti Vaš radijator. Ni hlađenje prostora više nije problem izaberite funkciju hlađenja povežite ga sa klima uređajem i Vaš će prostor biti ohlađen. Multifunkcionalan i prenosiv uređaj, zimi ga povežite na radijator a leti na klima uređaj.

Besplatan download aplikacije sa App Store i Google Play

Najjednostavniji način korišćenja je uz aplikaciju E8.1HY02TP PLUG ; koja je dostupna za Android i iPhone.

SMART RM - aplikacija

 iOS aplikacija Smart RM Android aplikacija Smart RM HY02 Plug


E8.1HY02TP WiFi Plug  aplikacija za iPhone i Android telefone je besplatna aplikaciju koju možete preuzeti sa App Store i Google Play.

Aplikacija je na engleskom jeziku, ali je njeno korišćenje jednostavno zbog ikonica koje svaki korisnik može automatski prepoznati npr. on/off, termostat, kalendar, timer, wireless itd.

Uputstvo za aplikaciju možete videti

Idealno "Uradi sam " rešenje za upravljanje na daljinu

Termostat je opremljen bežičnim standardom 802.11 b/g/n  Wi-Fi u opsegu 2,4 GHz. Lako se integriše u vašu kućnu WiFi mrežu i obezbeđuje  kontrolu uređaja  sa bilo kog mesta pomoću Internet veze. Za povezivanje termostata sa WiFi mrežom nije potrebna nikakva dodatna oprema. Termostat koristi tehnologije udaljenog servera pomoću kojih može da komunicira sa telefonom  i izvan vaše WiFi mreže.Jedino što je potrebno jeste da imate Wi-Fi router u vašem prostoru  i  E8.1HY02TP uređaj. Komunikacija sa uređajem je besplatna.

Pomoću E8.1HY02TP termostata uvek ćete imati pregled stanja temperature u domaćinstvu. Zahvaljujući pametnoj mobilnoj aplikaciji za iOS i Android uređaje, možete podesiti temperaturu WiFi termostata čak i kada ste na drugom kraju sveta. Bićete stalno u mogućnosti da dobijete trenutne informacije o stanju temperature u domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Istovremeno, zahvaljujući pametnoj utičnici  možete da promenite bilo koja podešavanja i saznate gde vaše domaćinstvo ima rezerve i kako da još više uštedite. Termostat se naravno može podesiti i ručno.
Sa E8.1HY02TP uređajem i bilo kojim smart telefonom pomoću aplikacije možete kontrolisati (upravljati grejanjem) neograničeni broj norveških radijatora ili bilo kojih drugih uređaja.

Osnovne karakteristike:

  • Lak za rukovanje, bez složenih ožičenja, jednostavna instalacija - „postavi i zaboravi“.
  • Ugrađeni jednostavni tajmer sa vremenima UKLJ. / ISKLJ. Za svaki dan - radi se u ručnom režimu.
  • Ugrađeni 7-dnevni tajmer sa različitim SET temperaturama za različita vremena tokom dana u nedelji - radi u automatskom režimu.
  • Ekran koji prikazuje vreme, status, podešenu temperaturu, sobnu temperaturu i druge informacije.
  • Zaključavanje za decu. Aktivira se automatski nakon 10 minuta. Pritisnite i držite taster za dole 3 sekunde, a zatim ga otpustite da biste deaktivirali.
  • Snaga od 3000W (max 16A) - pogodna za bilo koji električni potrošač
  • Kalibracija temperaturnog senzora - kupac može prilagoditi očitavanje senzora grejača kako bi bio usklađen sa njihovim drugim sobnim termometrom ili bebinim monitorom.
  • Podesiv histereza termostata - kupac može podesiti za koliko treba da padne sobna temperatura pre nego što se grejač ponovo uključi. Ovo će takođe regulisati koliko često će se grejač paliti i gasiti.
  • Funkcija otvorenog prozora, sprečava nepotrebno trošenje energije prilikom provetravanja prostora.
Displej i funkcije utičnice E8.1HY02TP

Tehnički podaci

Tehnički podaci E8.1HY02TP WiFi
Napajanje : 220-240 V ~50Hz
Izlazno rele: 16 A ( preporučena max snaga 3000W)
Opseg podešavanja temperature: 5~35°C
Prikaz temperature: ±0.5°C
Radna temperatura: 1°C/ +70°C
Temperatura skladištenja: -20°C/ +60°C
Besplatan softver : Android, iOS i Windows
Komunikacioni protokol: WiFi protokol: 802.11 b/g/n
Senzor temperature: NTC(10k)1%
Dimenzije proizvoda: 140*77*67 mm (EU plug)
Uputstvo za termostate

Ako vam se dopada ideja da upravljate grejanjem na daljinu onda je sve rešeno:

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori