Popust za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Sušač za kupatilo ADAX HKT

Primenom tehnologije grejnih kablova postignuta je maksimalna ušteda energije...


SUŠAČ PEŠKIRA ELEKTRIČNI HKT-163

UŠTEDA ENERGIJE

  • 10 puta manje snage u odnosu na klasične sušače peškira sa vodom i dodatnim grejačem
  • minimalna potrošnja električne energije jer HKT-163 sušač ima svega 65W

TEHNIČKE PREDNOSTI

  • prekidač ON/OFF i utikač
  • IP44 zaštita od prskanja vode i vlage
  • mogućnost priključka sa obe strane

PREDNOSTI U PRAKSI

  • bešumni, nema održavanja
  • jednostavna i laka montaža

GARANCIJA 5 GODINA

PREDNOSTI SUŠAČAPEŠKIRA HKT-163

Sušač peškira ADAX HKT 163 je poseban po tome što nemate posrednika u njemu, instalirana snaga od samo 65W, unikatan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo, jednostavna i laka montaža, visoka zaštita na prskanje vode i vlage IP44, prekidač ON/OFF i kabl sa utikačem.

Nema posrednika znači da nije ubačen grejač koji greje vodu, samim tim je naš sušač kompletan proizvod u odnosu na sve ostale sušače peškira na tržištu.

Izuzetno mala instalirana snaga doprinosi odličnoj uštedi električne energije, npr. naš sušač ima 65W dok isti takav na tržištu ima i do 10x više snage, što znači da troši 10x manje električne energije.

U skladu sa dizajnom i izgledom preporučujemo da se sušači koriste u kupatilima, toaletima, kuhinjama, ostavama, frizerskim salonima itd. Sa njim može te sušiti svaki komad odeće, takođe treba voditi računa o markicama na odeći.

Sušač peškira ROVEX Sušač peškira sa grejačemElektrični sušać peškira ROVEX

IZDRŽLJIVOST - DIZAJN - KOMFOR

Sušači peškira

Testiranjem i analizom uređaja garantujemo bezbednost i komfornost. Sušač peškira HKT 163 je specifičnog dizajna jer moguća montaža tako da napojni kabl može biti i sa leve i sa desne strane. Ukoliko ćete koristiti sušač samo za peškire i lagane stvari, ne morate fiksirati treći držač pa možete isti rotirati za 180 stepeni. Takođe je bitno naglasiti da on na sebi nema oštrih ivica samim tim je bezbedan u slučaju da se udarite u isti, s obzirom da su kupatila uvek tesna.

Prednost električnih sušača je to što su pouzdani da rade i kad je grejna sezona pri kraju, pa čak i kad nije grejna sezona, tako da se oni mogu koristiti tokom cele godine, kad je to potrebno. Sušači su besprekorni držači peškira u kupatilu.

VISOKA IP44 ZAŠTITA OD PRSKANJA VODE I VLAGE

Električni sušač ADAX HKT se lako instalira i montira. Svi elementi na njemu garantuju zaštitu od prskanja vode i vlage IP44. Montira se na zid pomoću specijalnih nosača koji su u osnovnom kompletu. Priključuju se na standardnu monofaznu šuko utičnicu jer poseduju utikač. Ono što izdvaja ovaj sušač je i to da ima ON/OFF prekidač na sebi.

ADAX HKT-163 sušači peškira ne poseduju termostat i nije im osnovna namena grejanje prostora. Namena sušača peškira je sušenje odeće i tekstilnih predmeta.
OZNAKA SNAGA
(W)
ŠIRINA
(mm)
VISINA
(mm)
TEŽINA
(kg)
HKT 163 BELI 65 550 620 3.2

Gde kupiti Norveški radijatorDistributeri Norveških radijatora - Rovex

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori