Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

ADAX VG Norveška grejalica

 

DOGREVANJE NOĆU I U PRELAZNOM PERIODU

Idealna za dogrevanje, na veoma brz i efikasan način

Norveški radijatori kao i norveška grejalica su idealni za dogrevanje, jer greju trenutno i samo razliku u temperaturi. Ukoliko imate osnovno grejanje koje ne zadovoljava Vaše potrebe, npr. u večernjim satima postižete temperaturu 19oC koja u suštini nije dovoljna za prijatan boravak, potrebno je samo da podesite radijator ili grejalicu na željenu temperaturu npr. 22oC i za kratko vreme će te imati baš tu temperaturu, sa minimalnim utroškom energije. Istovremeno kada Vaše grejanje se tokom noći gasi i tek ujutru rano startuje, naš radijator možete ostaviti na željenoj temperaturi noću i onog trenutka kad startuje centralni sistem grejanja i podigne temperaturu iznad zadate na radijatoru, norveški radijator ili grejalica će prestati sa radom i neće trošiti energiju tj. Vaše kilovate.

Takođe je pogodno za prelazne periode kad osnovno centralno grejanje ne radi, možete se dogrevati sa upola snage i grejati se bez problema dok ne dodje period da uključe Vaše grejanje. Norveška grejalica je pokretna pa je ne morate montirati već možete postaviti gde god želite u prostoriji. Takođe i klasični norveški radijatori uz pomoć podnog nosača mogu biti pokretni i služiti za dogrevanje prostora.

Norveška grejalica

NAJEKONOMIČNIJA GREJALICA NA TRŽISTU

Uglavnom se koristi za dogrevanje ili za grejanje u prelaznim periodima. Norveška grejalica je najmanja pokretna grejalica na tržištu sa veoma elegantnim i kompaktnim dizajnom.

Ako je poredimo sa kvarcnim ili slicnim grejalicama na tržistu i u odnosu na njih je ekonomičnija 2-3 puta zbog male snage, principa rada i specijalne konstrukcije.

Za svega nekoliko sekundi po uključenju grejač se zagreje i odmah krene da struji vazduh jer je cirkulacija velika. Grejač se ne zari i njegova niska temperatura čini da na podu nema štetnih efekata - sušenja ili menjanja boje.

Sami birate sa koliko snage želite da se dogrejete ili grejete, jer je ukupna snaga grejalice 1500W, ima dva prekidača pa možete birati da radi samo 600W ili 900W, i kad su oba uključena 1500W.

Termostat je u podeocima od 1-10, svaki stepen je određena temperatura:

| POZICIJA 1 = 3 do 7°C | POZICIJA 4 = 13 do 17°C | POZICIJA 7 = 22 do 27°C | POZICIJA 10 = 32 do 37°C |

OZNAKA SNAGA ( I / II / I + II ) VISINA
(mm)
DUŽINA
(mm)
TERMOSTAT GREJE
do (m2)
VG 515 600 / 900 / 1500 340 510 Bimetalni
dogreva 20
VG 520 800 / 1200 / 2000 340 510 Bimetalni dogreva 25

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o. stoje Vam na raspolaganju da objasne:On-line prodavnica Rovex InženjeringDistributeri u Srbiji za Norveške panelne radijatore

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a