Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

ADAX VPS Radijator za kupatila

 

MALI, LAGAN, ŠTEDLJIV, SIGURAN

Zaobljenost na rubovima i temperatura površine prednje ploče panela od samo 60°C, čine ovaj radijator sigurim i vrlo prikladinim za kupatila i prostorije u kojima borave deca. Ne sagoreva prašinu, otporan je na prskanje vodom, osiguran od pregrevanja sigurnosnim osiguračem.

Veoma malih dimenzija lako se uklapa u Vaš prostor. Obezbeđuje toplo i suvo kupatilo bez kondenzacije i vlage na zidovima, dok ga mala instalirana snaga čini izuzetno ekonomičnim. Radijator je otporan na prskanje vodom i vlagu jer ima zaštitu IP24.

Radijator za kupatilo

UŠTEDA ENERGIJE

  • 3-4 puta manje instalirane snage u odnosu na klasične grejalice za kupatila

PREDNOSTI U PRAKSI

  • malih dimenzija, lagan, ekonomičan, niska temperatura grejača
  • minimalna potrošnja u satu 100W-200W** (kao sijalica)
  • zaštita na prskanje vode i vlage IP24
Radijator za kupatilo ADAX VPS

PRIMER:
Za grejanje kupatila 4m2 optimalne izolacije potrebno je oko 400W snage. Inače za dobro izolovane prostore računica je od 80 do 120W/m2. Pošto je naš radijator 600W - on zadovoljava potrebe ovog kupatila. Veća snaga radijatora u ovom slučaju neće značiti veću potrošnju, već veću sigurnost u grejanju na ekstremno niskim temperaturama i manju potrošnju zbog bržeg postizanja zadate temperature.

Podešavanjem radijatora na "COMFORT" (16-18°C) i održavanjem ugodne temperature i povećavanjem temperature isključivo pred duže korišćenje radijatora (kupanje, tuširanje, brijanje itd.) postižete da radijator radi sa svega svojih 20-30% snage ili 0,15KW/h, sto znači da je dnevna potrosnja svega nekoliko kilovata (3-4KW/h). Dok je Vaše kupatilo uvek toplo i suvo.

TIP Snaga
(W)
Visina
(mm)
Dužina
(mm)
Kabl
(m)
Težina
(kg)
Površina*
(m2)
VPS 906 600 300 495 1,2 3.3 6 do 8

Preporučene površine u tabeli su date za prostore izgrađene u skladu sa "Pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada" . Površine se odnose na objekte koji poseduju energetski pasoš sa oznakom C ili minimalno D i greju se u celosti.
Za objekte koji nemaju energetski pasoš ili se prostor greje delimično (pogledajte ovde), pre  kupovine obavezno proverite podatke o termičkim karakteristikama prostora i posavetujte se sa vašim prodavcem.

Održavanjem temperature na "COMFORT" potrošnja radijatora je 100-200W na sat, što bukvalno znači da grejete Vaše kupatila pomoću jedne ili dve sijalice.

KAKO RADIJATOR IZGLEDA U VAŠEM KUPATILU

grejanje kupatila

DOGREVANJE KUPATILA

Kupatilo Vam je toplo ali kad je veliki minus potrebno je malo snage za prijatan boravak u istom. U ponudi imamo rešenje za Vaš problem, električni sušači peškiraizuzetno malih snaga mogu služiti za dogrevanje kupatila, ali njihova prvobitna namena je sušenje mokrog veša (više o sušačima peškira)

Stručnjaci Rovex Inženjeringa  d.o.o. stoje Vam na raspolaganju da objasne:On-line prodavnica Rovex InženjeringDistributeri u Srbiji za Norveške panelne radijatore

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Podno grejanje popust 10% Podno grejanje popust