Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Besplatno snimanje, zaštita od snega i leda

Akcijske cene Elektra - Rovex inženjeringPopust 10 za Norveške radijatore - Rovex inženjeringKupite podno zaštitu od snega i leda - Rovex inženjering

Besplatno snimanje, zaštita od snega i leda

Ako gradite nove objekte ili rekonstruišete postojeće posavetujte se sa stručnjacima Rovex inženjeringa i oni će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za vašu kuću ili stan...
Sve nejasnoće možete rešiti jednim pozivom i na jednom ali pravom mestu...

Besplatno snimanje

BESPLATNO SNIMANJE PROSTORA

Svakog trenutka Vam možemo pomoći i savetovati šta Vam je potrebno za podno grejanje i to putem telefona 011/311-52-08, ali ako kojim slučajem imamo nekih neudomica zakazaćemo snimanje prostora.

Na osnovu snimanja, mi ćemo Vam preporučiti snagu za grejanje, isprojektovati koja Vam je oprema potrebna za podno gerjanje, naravno i cenu Mi kao firma garantujemo da ćete imati adekvatno grejanje i optimalne račune za grejanje.

BESPLATNO SNIMANJE PROSTORA se odnosi isključivo za teritoriju Beograda.
Zakazivanje se vrši putem telefona 011/311-52-08

VRŠIMO DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU

Dostava

Ukoliko u Vašem gradu nemamo distributera / prodajno mesto, možete naručiti opremu za podno grejanje, koje ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu, plaćanje je prilikom preuzimanja, troškovi dostave po cenovniku D-EXPRESS-a.

Narudžbu vršite putem telefona 011/311-52-08 ili putem elektronske pošte na dostava@rovex.co.rs

U mejlu je potrebno je navesti šta tačno od opreme naručujete, Vaše ime i prezime, adresu na koju se šalje i kontakt telefon.

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a