Internet prodavnica

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Zaštita od snega i leda - sistem čuva Vas i Vaš džep

Akcijske cene Elektra - Rovex inženjeringKupite podno zaštitu od snega i leda - Rovex inženjering

Zaštita od snega i leda - sistem čuva Vas i Vaš džep

 

Nepostoji bolji način da se zaštitite od snega i leda, nego da ugradite odgovarajuće grejne kablove i termostate...

Čišćenje snega

Šta sve može da se zaštiti?

U ponudi imamo sisteme koji sprečavaju zadržavanje snega i leda na krovovima, u olucima, odvodnim cevima, na prilazima, putevima, stepeništima, terasama, vijaduktima, mostovima, itd.

Pravilno projektovanje i izrada instalacija koje štite od snega i leda omogućuju da grejane površine ne budu prekrivene snegom i ledom, da oluci i odvodne cevi budu prohodni ili da se na krovu ne stvaraju snežni nanosi i ledenice. Sistemom zaštite od snega i leda treba upravljati odgovarajućim termostatom.

Šta sve možemo zaštititi da se ne zadržava sneg i led i da ne dođe do zamrzavanja :

Posledice i sprečavanje istih!

Da bismo eliminisali negativne posledice uzrokovane naglom promenom vremenskih uslova treba upotrebiti mikroprocesorske regulatore sa senzorima za temperaturu i vlagu koji automatski prepoznaju vremenske uslove.

Mikroprocesorski termoregulatori stalno drže ceo grejni sistem u stanju pripravnosti i uključuju sistem upravo onda kada je to potrebno. Na raspolaganju Vam je više sistema automatske i poluatomtske kontrole, više o termoregulatorima možete videti na našoj stranici  Termostati za sistem zaštite od snega i leda.

Čišćenje snega i ledenica

Troškovi

Troškovi materijala potrebnog za izradu instalacija koje štite od snega i leda nisu veliki. Međutim, oko troškova eksploatacije takvog sistema često se javljaju nesuglasice. Posebno kada je reč o površinama velikih razmera koji zahtevaju veliku grejnu snagu. Treba imati na umu da dobro odabran regulator garantuje da će grejni sistem biti aktivan jedino u vreme kada pada sneg ili ledena kiša.

Sneg gotovo nikad ne pada kada se temperatura spusti ispod -10°C. Kada temperatura padne ispod te vrednosti sistem se nalazi jedino u stanju pripravnosti za brzo delovanje, u slučaju da nastane potreba za otapanjem snega i leda.

U većini evropski zemalja, takvi uslovi vladaju oko 20 dana godišnje. Takav jedan grejni sistem će biti aktivan u sezoni oko 500 sati godišnje.

Sačuvajte Vas same i prolaznike od neželjenih povreda prilikom izlaska iz kuće, zaštitite Vaš auto izlaskom iz garaže, olakšajte čićšenje snega i leda.

NAŠA PODRŠKA I POMOĆ
Ukoliko želite da grejete rampu, zaštitite cev od pucanja ili grejete oluke da ne dođe do prokišnjavanja - pozovite naše stručnjake na telefon 011/311-52-08 i zatražite BESPLATAN savet, kao i preporuku potrebne opreme.
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori