Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Podno grejanje rasada i staklenika

Popust na radijatore - Rovex inženjeringKupite podno grejanje odmah - Rovex inženjeringExtra ponuda mreže - Rovex inženjering

Podno grejanje rasada i staklenika

Dokazano je da su biljke koje rastu u toplom tlu zdravije i da daju veći i kvalitetniji prinos.


BILJKA BRŽE I ZDRAVIJE RASTE KADA SE GREJE NJEN KOREN

Profesionalni vrtlari i radnici u staklenicima znaju da ako žele da zaštite biljke, moraju da zaštite koren od zamrzavanja odnosno da temperaturu korena drže optimalnom. U hladnim staklenicima ili plastenicima biljke rastu brže i zdravije ukoliko se temperatura korena održava konstantnom. Više od dvadeset godina sistemi za grejanje korena predstavljaju najefikasniji sistem za unapredenja rasta biljaka.

REGULACIJA

Preciznom regulacijom i grejanjem samo potrebnih delova cena eksploatacije je znatno niža u odnosu na stare vodene sisteme.

NAČIN GREJANJA

Kako se jedinice za grejanje rade u obliku mreža, one se mogu premeštati sa jednog radnog stola na drugi ukoiliko je to potrebno za razliku od vodenih (vruća voda) sistema koji su teški i nepokretni. Pojedinacno kontrola svake od mreža obezbeduje korišcenje samo one mreže koja je potrebna, za razliku od starih sistema sa toplom vodom gde se mora pokrenuti ceo sistem da bi se zagrejao željeni deo.

Sada je tehnologija grejanja korena dostupna ne samo velikim staklenicima vec i malim kucnim staklenicima. Da bi zaštitili Vaše biljke u malim staklenicima jednostavno postavite naše fleksibilne grejne elemente preko stakla ili duž simsa i prikljucite ih na obicnu monofaznu uticnicu. Trenutno je to najjednostvniji nacin grejanja korena biljke.

Postavljanjem grejne folije ispod rasada u klijalištu poboljšava se klijanje i rast mlade biljke za tri puta u odnosu na seme koje se ne greje. To znaci da ne treba cekati mesecima da paradajz koji gajite u stakleniku zacrveni. To se naravno odnosi i na druge vrste biljaka.

Prednosti: Snaga, veličina, efikasnost, jednostavnost, širina folije, dužina folije, debljina grejne folije 0,6mm, snaga folije 60W/m i 100W/m, jednostavno povezivanje pomocu konektora na napajanje itd.

Naš program za grejanje rasadnika i staklenika

Odabirom odgovarajućeg elektronskog termostata temperaturu možete prilagodili svom rasadniku ili stakleniku, samim tim i uštedeti električnu energiju.

Kod grejanja biljaka (cveca) u saksijama na klipama preporučujemo FLEXEL grejne folije TIP60 ili TIP100 kako bi grejanje bilo neposredno ispod.

Kod rasadnika i staklenika gde je potrebno grejanje zemljišta, preporučujemo upotrebu ELEKTRA VCD 10 grejnih kablova.

Pravilan odabir grejnih kablova, folija i termostata je izuzetno bitan.

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori