Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Daljinsko upravljanje grejanjem

Popust na radijatore - Rovex inženjeringKupite podno grejanje odmah - Rovex inženjeringExtra ponuda mreže - Rovex inženjering

Daljinsko upravljanje grejanjem

Mini sistem "pametne kuće" u Vašoj kući ili stanu...

Vaš sistem podnog grejanja može povezati na uređaje SIMPAL  i samim tim upravljati Vašim grejanjem na daljinu. Uređaji SIMPAL se kupuju posebno. Sa SIMPAL D210 uređajem može upravljati grejanjem na daljinu jednostavnim pozivom vašeg broja u urešaju. Proveriti trenutnu temperaturu, i postaviti temperaturu za zaštitu od smrzavanja i još mnogo toga.

SIMPAL D210 uređaj  nudi mogućnost daljinskog uključivanja i isključivanja grejanja, merenja i podešavanja sobne temperature, automatske telefonske dojave alarma na sistemu grejanja i dr. Posebnost SIMPAL uređaja je jednostavan korisnički pristup uz jednostavno slanje SMS poruke ili samo pozivanjem vađeg uređaja.

Npr. U četvrtak uveče pozovete Vašu vikendicu na Zlatiboru i uključite sistem grejanja, u petak ujutru krećete na put i u po podnevnim časovima stižete u Vašu ugrejanu i toplu vikendicu. Prednost podnog grejanja u odnosu na druga grejanja je upravo u tome da mogu uvek i svuda da rade iako Vi niste prisutni bez opasnosti da će se nešto desiti.

Nekoliko prednosti SIMPAL uređaja

 • ON/OFF funkcija uključenja ili isključenja potrošača
 • promena ON/OFF izlaza samo na telefonski poziv
 • zaštičen od neovlašćenog korišćenja
 • funkcija odloženog starta
 • eksterni senzor temperature
 • kontrola izlaza u zavisnosti od temperature
 • vremensko programiranje po danima
 • funkcija zaštite od zamrzavanja
 • mogućnost priključenja alarmnih senzora
 • jednostavna zamena SIM kartice
 • SMS obaveštenje
  • provera statusa uređaja
  • nestanak napona
  • aktiviran alarm
  • jačina SMS signala
  • slab SMS signal

UŠTEDA

Naš sistem daljinskog upravljanja Vam omogućava da bez obzira gde se nalazite i kada dolazite u objekat uvek imate tačan pregled stanja vešeg objekta. Ne morate da imate stalno uključeno grejanje u vašoj vikendici da ne dođe do zamrzavanja vode, Simpal D210 poseduje funkciju zaštite od zamrzavanja koju jednostavno kativirate. Kada temperatura na senzoru padne ispod definisane sistem sam uključuje grejanje. Ukoliko želite da zagrejete vašu vikendicu jednostavno uključite grejanje i podesite željenu temperaturu. Optimizacijom sistema uključenja vaših uređaja štedite emnergiju i novac.

KOMFOR

Ulaz u nezagrejanu kuću ili vikendicu uvek je neugodan. Verovatno Vam se  dogodilo da odma nakon ulaska u kuću krenete da uklhšujete sve što može da greje od radiajtora do fena. Rezultat je nažalost uvek takav da za prve efekte grejanja trebate minimalno par sati a obično i više. Umesto da krenete sa uživanjem u zimskim radostima, dosta se često Vas sačekaju zamrznute instalacije a dogode se i. Ulazak u negrejanu kuću i osečaj vlage prate Vas prvih par dana. Iskoristite svaki dan boravka u vašoj vikendici za odmor. Daljinsko upravljanje štiti vaše cevi i instalacije od zamrzavanja a kuća u koju ulazite je topla i zagrejana. raspremite vaše stvari i uživate u zimskim radostima. 

SIMPAL D210 je jedini uređaj na tržištu koji se postavlja na DIN šinu  sa mogućnošću daljinskog podešavanja i programiranja temperature

JEDNOSTAVNOST

Jednostavnim pozivom ili slanjem samo jedne SMS poruke  vaš sistem se automatski uključuje ili isključuje. Vašim sistemom možete da upravljate samo Vi i oni koje ste za to ovlastili . Vaš broj mobilnog telefona je vaša šifra za komandovanje sistemom. Putem SMS poruke možete da primte informacije o statusu ili izmerenim vrednostima, potvrde o izvršenju zadatih komandi..

UNIVERZALNOST

SIMPAL se  može primenti na gotovo sve savremene sisteme grejanja kao što su norveški radijatori, podno grejanje, etažno grejanje itd. Osim toga, može se primeniti i na ostalim uređajima i aparatima u kući odnosno vikendici.

U bilo kojem trenutku, sa bilo kog mesta možete uključiti ili isključiti grejanje u Vašem stanu, kući ili vikendici, izmeriti ili podesiti sobnu temperaturu.
DOVOLJAN JE SAMO TELEFONSKI POZIV

SIGURNOST

SIMPAL  omogućuje nadzor i automatsku ispravnost sistema za grejanje merenjem temperature prostora i SMS dojavom nepravilnosti. Pravovremeno obaveštenje omogućuje korisniku da na vreme reaguje i tako spreči moguću štetu.

Simpal D210


Napajanje : 110/230V AC
Izlaz naponski : 110/230V 16A
Izlaz naponski : 12V DC 200mA
Maksimalna snaga potrošača: 16A ili 3500W
Temperaturni opseg -30°C ~ +100°C
Senzorki ulaz : 2 ulaza 12V DC Izlaz za napajanje senzora : 12V DC
Indikacija mreže i uključenja plavim LED svetlom
Data interfejs : GSM SIM 1.8V/3.0V socket
GSM frekvencija : 850/900/1800/1900Mhz

MONTAŽA

D210 namenjen je  za ugradnju u razvodne odnosno spratne table. Ugradnjom odgovarajućeg broja pomočnih releja moguće je upravljati sa većim brojem potrošaća istovremeno. Stručnjaci Rovex Inženjeringa stoje Vam na raspolaganu za savet i stručne konsulatacije.


Ako vam se dopada ideja da upravljate grejanjem na daljinu onda je sve rešeno:

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori