Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Daljinsko upravljanje grejanjem

Mini sistem "pametne kuće" u Vašoj kući ili stanu...

Vaš sistem podnog grejanja može povezati na uređaje SIMPAL  i samim tim upravljati Vašim grejanjem na daljinu. Uređaji SIMPAL se kupuju posebno. U ponudi imamo SIMPAL T3 ili SIMPAL D210 upravljačke uređaje. Možete upravljati grejanjem na daljinu, možete u svakom momentu proveriti trenutnu temperaturu, kao i postaviti temperaturu za zaštitu od smrzavanja i još mnogo toga.

U ponudi je više različitih modela SIMPAL uređaja koji nude mogućnost daljinskog uključivanja i isključivanja grejanja, merenja i podešavanja sobne temperature, automatske telefonske dojave alarma na sistemu grejanja i dr. Posebnost SIMPAL uređaja je jednostavan korisnički pristup uz jednostavno slanje SMS poruke ili samo pozivanjem vađeg uređaja.

Npr. U četvrtak uveče pozovete Vašu vikendicu na Zlatiboru i uključite sistem grejanja, u petak ujutru krećete na put i u po podnevnim časovima stižete u Vašu ugrejanu i toplu vikendicu. Prednost podnog grejanja u odnosu na druga grejanja je upravo u tome da mogu uvek i svuda da rade iako Vi niste prisutni bez opasnosti da će se nešto desiti.

Nekoliko prednosti SIMPAL uređaja

 • ON/OFF funkcija uključenja ili isključenja potrošača
 • promena ON/OFF izlaza samo na telefonski poziv
 • zaštičen od neovlašćenog korišćenja
 • funkcija odloženog starta
 • eksterni senzor temperature
 • kontrola izlaza u zavisnosti od temperature
 • vremensko programiranje po danima
 • funkcija zaštite od zamrzavanja
 • mogućnost priključenja alarmnih senzora
 • jednostavna zamena SIM kartice
 • SMS obaveštenje
  • provera statusa uređaja
  • nestanak napona
  • aktiviran alarm
  • jačina SMS signala
  • slab SMS signal

UŠTEDA

Naš sistem daljinskog upravljanja Vam omogućava da bez obzira gde se nalazite i kada dolazite u objekat uvek imate tačan pregled stanja vešeg objekta. Ne morate da imate stalno uključeno grejanje u vašoj vikendici da ne dođe do zamrzavanja vode, Simpal T3 i D210 imaju funkcije zaštite od zamrzavanja koju jednostavno kativirate. Kada temperatura na senzoru padne ispod definisane sistem sam uključuje grejanje. Ukoliko želite da zagrejete vašu vikendicu jednostavno uključite grejanje i podesite željenu temperaturu. Model Simpl T3 Vam daje mogućnost dva izlaza, tako da jednim izlazom možete uključivati vaš sistem grejanje a drugim npr. bojler ili neki drugi uređaj koji Vam je neophodan. Optimizacijom sistema uključenja vaših uređaja štedite emnergiju i novac.

KOMFOR

Ulaz u nezagrejanu kuću ili vikendicu uvek je neugodan. Verovatno Vam se  dogodilo da odma nakon ulaska u kuću krenete da uklhšujete sve što može da greje od radiajtora do fena. Rezultat je nažalost uvek takav da za prve efekte grejanja trebate minimalno par sati a obično i više. Umesto da krenete sa uživanjem u zimskim radostima, dosta se često Vas sačekaju zamrznute instalacije a dogode se i. Ulazak u negrejanu kuću i osečaj vlage prate Vas prvih par dana. Iskoristite svaki dan boravka u vašoj vikendici za odmor. Daljinsko upravljanje štiti vaše cevi i instalacije od zamrzavanja a kuća u koju ulazite je topla i zagrejana. raspremite vaše stvari i uživate u zimskim radostima. 

SIMPAL T3 je jedini uređaj na tržištu sa mogućnošću daljinskog podešavanja i programiranja temperature

JEDNOSTAVNOST

Jednostavnim pozivom ili slanjem samo jedne SMS poruke  vaš sistem se automatski uključuje ili isključuje. Vašim sistemom možete da upravljate samo Vi i oni koje ste za to ovlastili . Vaš broj mobilnog telefona je vaša šifra za komandovanje sistemom. Putem SMS poruke možete da primte informacije o statusu ili izmerenim vrednostima, potvrde o izvršenju zadatih komandi..

UNIVERZALNOST

SIMPAL se  može primenti na gotovo sve savremene sisteme grejanja kao što su norveški radijatori, podno grejanje, etažno grejanje itd.. Osim toga, može se primeniti i na ostalim uređajima i aparatima u kući odnosno vikendici.Model SIMPAL T3 ima mogućnost da upravlja sa dva potpuno nezavisna izlaza  tako da jednim izlazom moćete pokrenuti sistem grejanja a drugim uključiti bojler da imate toplu vodu za kupanje.

U bilo kojem trenutku, sa bilo kog mesta možete uključiti ili isključiti grejanje u Vašem stanu, kući ili vikendici, izmeriti ili podesiti sobnu temperaturu.
DOVOLJAN JE SAMO TELEFONSKI POZIV

SIGURNOST

SIMPAL  omogućuje nadzor i automatsku ispravnost sistema za grejanje merenjem temperature prostora i SMS dojavom nepravilnosti. Pravovremeno obaveštenje omogućuje korisniku da na vreme reaguje i tako spreči moguću štetu.

MODELI

Za daljinsko upravljanje podnim grejanjem na raspolaganju su sledeći uređaji

Simpal T3

Napajanje : AC/DC 12V min 1A
Relejni izlaz : 2 x 16A
Tip relea : NO/NC
Napon relea: 12 do 240V AC
Maksimalna snaga potrošača: 16A ili 3600W
Temperaturni opseg -10°C ~ +50°C
Indikacija mreže i uključenja plavim LED svetlom
Data interfejs : GSM SIM 1.8V/3.0V socket
GSM frekvencija : 850/900/1800/1900Mhz

Simpal D210

Napajanje : 110/230V AC
Izlaz naponski : 110/230V 16A
Izlaz naponski : 12V DC 200mA
Maksimalna snaga potrošača: 16A ili 3500W
Temperaturni opseg -30°C ~ +100°C
Senzorki ulaz : 2 ulaza 12V DC Izlaz za napajanje senzora : 12V DC
Indikacija mreže i uključenja plavim LED svetlom
Data interfejs : GSM SIM 1.8V/3.0V socket
GSM frekvencija : 850/900/1800/1900Mhz


MONTAŽA

Uređaji za daljinsko upravljanje Simpal T3 i D210 namenjeni su za ugradnju u razvodne odnosno spratne table. Ugradnjom odgovarajućeg broja pomićnih releja moguće je upravljati sa većim brojem potrošaća istovremeno. Stručnjaci Rovex Inženjeringa stoje Vam na raspolaganu za savet i stručne konsulatacije.


Ako vam se dopada ideja da upravljate grejanjem na daljinu onda je sve rešeno:

Link Shop

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Podno grejanje popust 10% Podno grejanje popust