Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Besplatno snimanje prostora i dostava

Ako gradite nov objekat ili rekonstruišete postojeći posavetujte se sa stručnjacima Rovex inženjeringa i oni će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za vašu kuću, stan ili kupatilo i kuhinju...
Sve što Vas zanima možete saznati jednim pozivom i ekipa naših stručnjaka će odgovoriti na sva Vaša pitanja.

BESPLATAN SAVET I PRORAČUN SA SPECIFIKACIJOM MATERIJALA I RADOVA

Besplatno snimanje

Pozovite nas na telefon 011-3115208 ili nam pošaljite na naš email prodaja@rovex.co.rs nacrt vaše kuće, stana ili prostorije koju želite grejati i ekipa naših stručnjaka izprojektovat će optimalni sistem za Vaš objekat. Ukoliko nemate nacrt ili projektnu dokumentaciju pošaljte nam skicu sa dimenzijam i naši stručnajci će Vas nazvati ukoliko postoje nejasnoće i zajedno sa Vama definisati optimalno rešenje. Ukoliko Vam se naše rešenje dopada i odlučite se na saradnju sa nama pre ugradnje ekipa naših stručnjaka besplatno će izvršiti snimanje Vašeg prostora.

Na osnovu izvršenog snimanja, još jednom ćemo proveriti da li je preporučena snaga odgovarajuća i da li su sve neophodni elementi za ugradnju definisani. Na osnovu izvršenog snimanja  daćemo Vam  ponudu koji u potpunosti odgovara Všem prostoru sa tačnom specifikacjom opreme i radova kao i odgovarajuću cenu ugradnje. Rovex inženjering garantuje za optimalno rešenje i kvalitet grejanja.

BESPLATNO SNIMANJE PROSTORA se odnosti isključivo za teritoriju Beograda.
Zakazivanje se vrši putem telefona 011/311-52-08

VRŠIMO DOSTAVU NA KUĆNU ADRESU

Dostava na kućnu adrsu

Ukoliko u Vašem gradu nemamo distributera / prodajno mesto, možete naručiti opremu za podno grejanje, koje ćemo Vam dostaviti na kućnu adresu, plaćanje je prilikom preuzimanja, dostava je potpuno besplatna za pošiljke čija vrednost prelazi 5000din, za pošilke manje vrednosti po cenovniku DAILY EXPRESS-a.

Narudžbu vršite putem telefona 011/311-52-08 ili putem elektronske pošte na dostava@rovex.co.rs

U email-u je potrebno je navesti šta tačno od opreme naručujete, Vaše ime i prezime, adresu na koju se šalje i kontakt telefon.

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Akcijski popust 10% na ADAX-NEO-WiFi Popust 10% za ADAX NEO WiFi