Popust 10% za vaskrs

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Besplatno projektovanje podnog grejanja

Extra ponuda kompleti - Rovex inženjeringKupite podno grejanje odmah - Rovex inženjering

Besplatno projektovanje podnog grejanja

 

Ako gradite nove objekte ili rekonstruišete postojeće posavetujte se sa stručnjacima Rovex inženjeringa i oni će Vam pomoći da odaberete optimalno rešenje za vašu kuću ili stan...

Vršimo kompletno projektovanje, postavljanje povezivanje i puštanje u rad sistema za podno grejanje...

Besplatna preporukaOdabir pravog grejanja je jedno od najbitnijih ulaganja u Vašu kuću ili stan. Kako zbog samog kvaliteta grejanja, tako i zbog troškova u eksploataciji.

Zato smo mi tu da Vam u tome pomognemo!Besplatno projektovanje

Grejanje je stavka koju nikako ne možemo zaobići i moramo voditi računa da bude to dugoročna i isplativa investicija. Podno grejanje upravo to i jeste, garancija kvaliteta i dugoročnosti je garancija od 20 godina i životni vek preko 30 godina. Ali čemu sve to ako nije isplativo. Upravo podno grejanje jeste trenutno najisplativije grejanje na tržištu.

Podnim grejanjem dobijate nevidiljivo i najveće moguće grejno telo. Ne narušava se prostor i ne morate se odricati mesta u Vašem prostoru. Podno grejanje se odvija na niskim temperaturama, temperatura poda ne prelazi 25°C i gde temperatura grejnog kabla ne prelazi 50°C, totalno suprotono grejačima u raznim grejnim telima gde temperatura grejača ide i do 300°C. Pored male instalirane snage po m² imate i ogromnu akumulaciju energije.

Besplatna preporuka

Izuzetno je bitno odabrati pravu snagu za grejanje stana ili kuće kao i regulaciju istog. Rovex Inženjering doo  je tu da Vam 100% BESPLATNO  na osnovu dostavljene dokumentacije sagleda svu potrebnu opremu i radove i da na osnovu stručnog sagledavanja preporući i ponudi odgovarajući materijal i radove za podno grejanje.

Dostavite nam Vaš plan/nacrt stana, kuće ili samo jedne sobe gde želite grejanje i mi ćemo Vam besplatno preporučiti odgovarajuće podno grejanje koje će biti energetski efikasno. Energetska efikasnost sistema znači upotrebu manje količine energije za grejanje iste radne ili stambene površine sa potpuno istim komforom.

Da bi napravili idejno rešenje i dali adekvatnu ponudu minimalno nam je potrebno :

  1. Da nam dostavite plan ili skicu sa dimenzijama prostorija koje zelite da grejete.(u prostorijama oznaćite elemente koji stoje direktno na podu i ispod kojih ne može da ide grejanje - akrilna kada, ves mašina, ugradni plakari, kuhinjski elementi i slično)
  2. Izolacija prostora u koji se ugrađuje grejanje
  3. Vrsta poda koji planirate u prostorijama
  4. U kojoj ste fazi radova
    • izolacija i košuljica nisu postavljene
    • izolacija i košuljica su postavljene i grejanje može da ide samo u lepak

Plan,nacrt, projekat možete nam lično dostaviti u kancelarijama Rovex Inženjeringa, poslati na mail ponude@rovex.co.rs u pdf fajlu, autocad projektu ili dostavite sliku u elektronskom formatu.

Da bi na Vaš zahtev mogli da odgovorimo neophodno je da nam dostavite podatke na koga da glasi ponuda. 

Ukoliko ste fizičko lice potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa i kontakt telefon

Ukoliko ste firma neophodno je da dostavite identifikacione podatke firme sa PIB-om

Na zahteve potpisane sa Pera, Žika, Mika itd. možemo odgovoriti ali ne mozemo dostaviti ponudu.

"Izrada projektne dokumentacije se posebno naplaćuje"
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori