Popust 10%

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

PODNO GREJANJE I KOMFOR KOJI PRUŽA

Popust na radijatore - Rovex inženjeringKupite podno grejanje odmah - Rovex inženjeringExtra ponuda mreže - Rovex inženjering

PODNO GREJANJE I KOMFOR KOJI PRUŽA

PODNO GREJANJE PRUŽA MAKSIMALNI KOMFOR.
NI ZA JEDNO GREJANJE NE MOŽEMO REĆI DA ZADOVOLJAVA SVE ZAHTEVE.
MEĐUTIM, PODNO GREJANJE ISPUNJAVA NAJVEĆI BROJ NAŠIH ZAHTEVA.

Podno grejanje

UDOBNOST

Pustite da Vaše bose noge upijaju blagu toplotu bez prašine i buke koju proizvode drugi sistemi grejanja. Uživajte u ravnomerno raspoređenoj toploti u Vašem domu, kuhinji, kupatilu, spavaćoj sobi i hodniku. Materijali primaju toplotu od izvora toplote sve dok se njihova temperatura ne izjednači sa temperaturom izvora. Nakon toga dolazi do oslobađanja toplote i do njihovog hlađenja. Kod električnog podnog grejanja električna energija prolazi kroz provodni materijal koji se zagreva i predaje toplotu podu. Pod se greje do temperature podešene na termostatu i predaje toplotu ravnomerno vazduhu, koji se nalazi u Vašem prostoru.

DIZAJN PO ŽELJI KORISNIKA

Bez obzira da li se radi o dodatnom grejanju ili osnovnom sistemu grejanja , svaki sistem se projektuje u skladu sa izgledom i namenom prostora. Sistemi podnog grejanja mogu da greju sve vrste podova koji planirate da postavite: mermer, granit, topli pod ili keramičke pločice. Termostat se nalazi na zidu Vaše prostorije, recimo pored prekidača za svetlo. Grejanje se ne vidi, ne zauzima prostor, a cevovodi, ložita i bojleri nisu potrebni.

SIGURNOST

Savim siguran, bez ikakve opasnosti za korisnika. Električni provodnici su zaštićeni omotačem (plaštom) koji je uzemljen i bilo kakvo oštećenje prouzrokuje iskakanje zaštitnog elementa i prekid napajanja. Elektromagnetna zračenja su svedena na minimum i gotovo da ih nema.

POUZDANOST

Sistem podnog grejanja je napravljen od najkvalitetnijih materijala, koji imaju životni vek duži od 30 godina. Bez pokretnih delova koji se mogu habati i uz pomoć tehnologije kvalitetnih elektronskih termostata, sistem ne zahteva nikavo održavanje tokom eksploatacije. Garancija proizvođača za ove sisteme je 10 godina.

EFIKASNOST

Podno grejanje je najefikasniji sistem grejanja trenutno raspoloživ na tržištu. Znatno smanjenje temperature grejanja i vreme rada u odnosu na klasične sisteme omogućava da se cena koštanja ovog sistema u eksploataciji svede na minimum. Efikasnost niskotemperaturnog grejanja je od 98 do 100% na čitavoj jednakomerno zagrejanoj površini Vaše cele sobe.

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE

Pouzdani elektronski termostat omogućuje Vam jednostavno podešavanje temperature poda odnosno prostora. Postoji mogućnost i programiranja grejanja u skladu sa ritmom Vašeg života i navika.

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori