Popust 10% za podno grejanje

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Parket, lamint i brodski pod sa podnim grejanjem

Rovex Inženjring ima sisteme podnog grejanja za sve vrste podnih obloga: keramičkih pločica, kamena, mermera, granita, parketa male vlažnosti, laminata, drvenih ploča, brodskog poda, linoleuma, vinila, tepisona...

Zahvaljujući elektronskim termostatima možete imati komfornu sobnu temperaturu uz topli pod, bez obzira na konstrukciju poda...

Parketi, laminati i brodski pod

Podno grejanje

Drvo je prirodni materijal koji se skuplja i širi zavisno od temperature. To znači da i podno grejanje svoju toplotu mora distribuirati na blag i kontrolisan način. Vlaga parketa ne sme prelaziti 9%, preporučljivo je koristi parket namenjen podnom grejanju kao parkete od drveta iz toplih krajeva koji su niske vlažnosti.

Laminati i brodski podovi su takođe pogodni za podno grejanje.

Precizna regulacija grejanja

Kombinovani elektronski termostati sa podnim sezorom kao limiterom su savršen izbor za drvene podove. Osiguravaju da se temperatura u podnoj konstrukciji uvek održava na preporučenoj temperaturi, koju je odredio sam proizvođač poda.

Ispod svih vrsta drvenih podova

Podno grejanje

ELEKTRA i FLEXEL sistemi podnog grejanja mogu biti upotrebljeni bilo gde u kući, bez obzira da li je u pitanju brodski pod, laminat ili masivni parket na betonu.

Kod drvenog poda, instalirana snaga ne sme preći 100 W/m2. U nekim zemljama regulative propisuju i veću snagu npr. Velika Britanija je 200W/m2.

Važno je da je pod ispod dobro izolovan kako biste osigurali veću udobnost grejanja i dobili ekonomične račune.

Za drvene vrste podova koriste se uglavnom kombinovani termostati, koji su opremljeni sa sobnim senzorom koji reaguje na temperaturu prostorije i podnim senzorom koji se nalazi u podu, registruje i ograničava temperaturu da ne prelazi maksimalnu temperaturu koja je odabrana. Maksimalnu temperaturu određuje proizvođač poda.

Naš program za podno grejanje

Podno grejanje

Optimalnu temperaturu u Vašem prostoru možete održavati širokim dijapazonom ELEKTRONSKIH ili PROGRAMABILNIH TERMOSTATA koje lako i jednostavno programirate da prate Vaš ritam boravka u prostorijama i na taj način uštedite energiju.Termostati su sa podnim senzorom tako da vaš pod možete održati toplim bez obzira na godišnje doba.

Prilikom podnih aplikacija od drveta uvek se mora korisiti kombinovani termosta sa podni senzorom kao limiterom maksimalne temperature poda.

Ukoliko grejete vikendicu ili često niste kod kuće Vašim grejanjem možete upravljati i putem mobilnog telefona bez obzira gde se trenutno nalazite.Vidite više na Daljinsko upravljanje

Kod renoviranja preporučujemo FLEXEL grejne folije TIP40/60 i 100 kako bi pod ostao u istom nivou kada na njega postavite podno grijanje.

Kod novogradnje odaberite grejne kablove koji se ugrađuju u betonsku košuljicu. Preporučujemo upotrebu ELEKTRAVCD grejnih kablova.

Pravilan odabir grejnih kablova, folija i termostata je izuzetno bitan.


> Vrste podova za podno grejanje...
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Kompleti za podno grejanje AKCIJA! Popust za podno grejanje 10%