Popust 20posto IC grejalice

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Grejanje ogledala sa grejnom folijom

Popust na radijatore - Rovex inženjeringKupite podno grejanje odmah - Rovex inženjeringExtra ponuda mreže - Rovex inženjering

Grejanje ogledala sa grejnom folijom

Zelite da Vam ogledalo ne magli, mi imamo rešenje za Vas...

GREJANJE OGLEDALA SAMO U LUKSUZNIM VILAMA ILI FILMOVIMA....

Stari problem u kupatilima je kako nakon kupanja videti sebe u ogledalu i osušiti kosu ili se našminkati. Topla voda iz kupatila i hladno staklo dovode do kondenzacije. Ogledalo se zamagli i onda nastupa brisanje rukom ili peškirom. Rezultat nakon par minuta ogledalo je opet zamaglilo i na njemu se vide tragovi brisanja. Kada završite sa kupanjem i kada se magla raziđe, morate očistiti ogledalo. Folija za ogledala Vas rešava ovih problema. Uključi se pre kupanja, može biti povezano sa svetlom i greje na niskoj temperaturi staklo ogledala te nedozvoljava kondenzaciju pare na ogledalu. Potrošnja električne energije je minimalna. Ne zahteva nikavo održavanje. Izuzetno pogodano za kuće, stanove, bolnice, škole, hotele i druge objekte.

Instalacija je veoma jednostavna: zalepite grejnu foliju na zid ili na samo ogledalo, povezite foliju na napojni kabl, postavite ogledalo i to je sve što je potrebno.

NAPOMENA: Bilo bi pozeljno izvesti poseban prekidac za grejnu foliju, ako to nije moguće povezati na prekidač od svetla kupatila.

Kupite odmah
Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
20 GODINA ROVEX-a